קומדיות צרפתיות

מארסו

New member
קומדיות צרפתיות

קודם כל - אני מחפש בנרות סרט צרפתי בשם "אלכסנדר המאושר". סרט שראיתי לפני שנים רבות ואני פשוט מת לראות אותו שוב. שנית, זה רק אני, או שקומדיות צרפתיות הן פשוט הרבה יותר מצחיקות מהאחרות (לפחות הטובות בהן) ? אני לא מבין יותר משתי מילים בצרפתית, אבל יש משהו בשפה ובאינטונציה שבה נאמרים הדברים בקומדיות האלה שפשוט משכיב אותי מצחוק (שלא לדבר על הפרצופים של לואי דה פינס). לראות צרפתי עצבני בקומדיה צרפתית זה אחד מהדברים שיותר מצחיקים אותי. בערוץ yes3 נערך פסטיבל קומדיות צרפתיות עד אתמול (שבועיים רצוף רק קומדיות צרפתיות) ומה אגיד, היה פשוט תענוג.
 
תגיד לי, מארסל מארסו

מרוב הופעות פנטומימה שכחת את שפת האם? אם זו שפת האם כמובן, זו שעל שפת הסיין אלכסנדר המאושר זו לא הקומדיה ההיא של האלמן שמחזיק נקניקים תלויים סביב המיטה כדי שלא לקום ושולח את הכלב לעשות לו קניות?
 

מארסו

New member
בדיוק זה

אותו אחד מעורר את קנאתם של כל גברי הכפר ואת חמתן של כל נשות הכפר.
 

freedom rider

New member
אח, איזה סרט

שנים, שנים, אף אחד לא יודע על מה אני מדבר. אומרים לי: אולי זה הנסיך המאושר? פאני ואלכסנדר? לא. זה אלכסנדר המאושר. אם תמצא את זה תודיע לי, פליזזזזזזזזזזזזז
 

מארסו

New member
אל דאגה

אני אמצא, וכשזה יקרה - צפיה משותפת באה בהחלט בחשבון
 

מוּסקט

New member
אפרופו חיפוש סרטים אבודים

מחפשת את הקומדיה הצ'כית "כפר קטן שלי" - לא זוכרת מי ביים ותהרגו אותי אם אני יודעת את שם הסרט בצ'כית...
 

מוּסקט

New member
נזכרתי! נזכרתי!

(אחחח, נפלאות התאים האפורים) ירז'י מנצל הבמאי.
 

מוּסקט

New member
../images/Emo124.gif מרדו!!

אני מרגישה דבילית. הסרט נמצא ב"אוזן השלישית" - בפורמט VHS... גם הסרט הצ'כי אותו אני מחפשת. שווה לנסוע יום אחד לסיבוב שם. הם יקרנים המחץ - אבל לפעמים כדאי.
 
למעלה