קומדיה...

Bajoran Preist

New member
אונילי, חמוד...

תשמע... זה שאתה אוהב את סטארגייט יותר מכל השאר זאת זכותך הלגיטימית, ואפילו הגיוני למדי מפאת היותך חבר קבוע פה בפורום. אבל אתה צריך להבין שישנן עוד סדרות בעולם, ואפילו די הרבה סדרות מדע בדיוני טובות, והרבה אנשים שאוהבים סטארגייט אוהבים יותר חלק מהסדרות הללו. חלק מהאנשים שאוהבים את הסדרות הללו גם לא אוהבים את סטארגייט בכלל, וגם זה לגיטימי. למעשה- אני חושב שזה הפסד שלך אם אתה מתקבע רק על סדרה אחת ולא פותח עיינים לעולם שמסביב. בסדרה האהובה עליי מכל היא DS9 של סטארטרק, אבל זה לא מונע ממני לאהוב בחריפות את שאר סדרות הטרק וסדרות מדע בדיוני אחרות, כולל סטארגייט. האם אתה חושב שזה אמור לגרום לי להרגיש רצוי כשאני מבקר פה בפורום ומקבל ממך הרצאה של "למה רק סטארגייט שווה וכל השאר זבל". למעשה, תוריד את ה"למה", כי זה לא היה ממש מפורט אצלך. גם בפורום הקבוע שאני משתתף בו, פורום מסע בין כוכבים יש כל הזמן ויכוחים לגבי "איזו סדרת טרק הכי טובה"(כי אתה יודע, למה יש חמש) אבל בדרך כלל יודעים להתייחס בסובלנות לדיעות שונות, ופרט לכך, יש שם גם אנשים שהסדרה האהובה עליהן מכל איננה אחת מסדרות הטרק אלא סדרה אחרת, תהייה זו בבילון, באפי קוטלת הערפדים, סטארגייט, וכו', אבל טרם שמעתי מישהו(ואני מקווה שטרם אשמע) שביטל את זכותם של אנשים לאהוב סדרות אחרות ולציין אותם(וזאת למרות שטרקיז נודעים כמעריצים פאנטיים למדי). למיטב זכרוני, גם אתה התשתשת בפורום שלנו כמקפצה בניסיון לפתוח פורום לסטארגייט, ללא הצלחה. אז אל תירק לבאר שממנה אתה שותה, ובבקשה ממך- גלה סובלנות לעולם שמסביבך. תודה. ויישר כוח לצפניה על שהצליח לפתוח פורום סטארגייט פעיל!

Bajoran Preist

New member
וואו, מה זה השגיאות כתיב האלה..?

בסדרה- הסדרה למה- לנו טרם אשמע- לא אשמע התשתשת- השתמשת

א ו נ י ל

New member
טוב כמה דברים:

1}מצטער על טעויות הכתיב שלי... 2}שימו לב באיזו שעה נכתבה ההודעה. 3}לפי דעתי הסדרה "סטארגייט" היא הרבה יותר טובה משאר הסדרות,אבל זאתי ה"דעה" שלי... נ.ב אני גם אוהב את הסדרה DS9 וראיתי את מרבית הפרקים ששודרו בערוץ23 מידי יום,אבל ברגע שהתגלה לי עולם סטארגייט לא יכולתי אפילו ליצור השוואה בין עולם Star-Trek לעולם של Stargate,כי פשוט אי אפשר... אני חושב שDS9 היא סדרה מאוד יפה וענינית,אבל מה לעשות היא לא מתקרבת לקרסול של סטארגייט כנ"ל כל שאר המד"ב לפי דעתי{אנטרפרייז,אנדרומדה,פארסקייפ,בבילון5}. ועוד משהו בנוגע למה שאמרתי למנהל: אני מכיר בזאת שזאתי זכותך הלגיטימית לצפות באיזו סדרה שאתה רוצה ולחבב איזו סדרה שאתה רוצה,אבל אני לא חושב שזה במקום לומר בפורום שנוצר במיוחד בשביל הסדרה "סטארגייט" לומר שהסדרה "בבליון5" היא יותר טובה... ועוד מפיו של מנהל. זה כמו שפותחים פורום של סיירת מטכ"ל והמנהל בא ואומר בפורום שלפי דעתו סיירת מטכ"ל היא אחלה יחידת עילית,אבל שייטת13 הם הרבה יותר טובים.

Bajoran Preist

New member
שגיאות הכתיב הן שלי, לא שלך ../images/Emo13.gif

אני בדרך כלל לא מעיר לאנשים על שגיאות כתיב, אבל מתפדח כשאני עושה אותן

roei88

New member
טוב אז

לדעתי הסדר הוא ככה: 1.stargate 2.deep scape nine 3.andromeda 4.enterprise 5.x-files אחרי זה האחרים יש את רוזוול (סידרה לא רעה העונה הראשונה משודרת עכשיו בערוץ 3) ושבעה ימים יש סדרות שלא ראיתי אותם כמו פארסקייפ ובאבילון 5 שלא החשבתי אבל נראה לי שהם גם טובות ד"א למי שרוצה לדעת פתיחת העונה ה-7 של סטארגייט שבר שיא רייטינג ב- sci-fi

מאלונקה

New member
סטארגייט

אז אני חושב שסארגייט אחת הסדרות הכי טובות שראיתי עד כה לדעתי כל סידרה יש לה את המקום שלה . לתיקים באפלה , או סיפספייס 9 או כל אחת כמו ששמור לי מקום לסטארטק קומדיה ? היא לא אבל יש שם כמה שורות טובות של השחקנים קיצר התסריטאים לא שוכחים דבר . וזה מה שעושה את הסידרה הזאת לכ"כ טובה , וזו הסיבה ללמה אנו בעצם כאן.

מאלונקה

New member
קןד דיבתם על בעיות כתיב??

אז ככה : סיפספייס = דיפספייס סרטארקט=סטראגייט !

n i v1

New member
תשמעו

לפחות פורומים באינטרנט מקדמים את הדמוקרטיה- או לפחות שומרים עליה, אבל די בטוח שבפורומים באינטרנט יש קידום הדמוקרטיה. ואני חושב שזה די מדהים שסטארגייט מתרחשת בימינו. ושוב- המפקד, אתה לא יכול לקרוא לה אנטרפרייז. ענק! ועוד משהו- אוניל, למה בחתימה שלך מופיע שאתה מנהל הפורום הזה?

א ו נ י ל

New member
לא בתפוז במערכת פורומים אחרת...

אני מנהל את הפורום הראשון שהוקם לסדרה הזאת,הפורום הוקם לפני חצי שנה בערך,לאחר שיצרתי אמנה בכל תפוז,אבל תפוז לא כל-כך "הסתכלו" עליי...

CommandeRiker

New member
לניב...

לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר? מה כזה ענק בזה שהסדרה מתרחשת דווקא היום? ואיזו דמוקרטיה יש בפורומים? מנהל נבחר, ומנהל את הפורום. הוא לא נבחר ע"י משתתפי הפורום, וההחלטות בטח לא נעשות לשיקולם...

deathcaster

New member
קצת לסדר את האוזן

או קיי ילדים אני חובב מד"ב מושבע ואני בן כמעט 29 כך שיש לי קצת יותר נסיון ממכם ואני בשקט יכול להגיד את הדברים הבאים : 1. מבחינת הומור " פשוט " סטארגייט היא הסדרה הטובה ביותר 2. מבחינת הומור חכם הסדרה הכי טובה היא ללא ספק - מסע בין כוכבים - הדור החדש 3. הסדרה הכי מפוספסת מבחינת אי יכולת להמשכיות - אנדרומדה 4. הסדרה עם הדמיון הכי מפותח : כל סדרות מסע בין כוכבים למעט אנטרפרייז 5. הסדרה הכי גרועה מבחינת עלילה : אנטרפרייז שלא שווה אפילו שנתייחס אליה היא טעות כרונולוגית שכן היא נדונה לקריסה מההתחלה שכן היא החלה ( לפי קו הזמן של ריק ברמן ומאג'ל רודנברי עוד לפני שקירק נולד ) 6.הסדרה שהכי אהבתי - מסע בין כוכבים- הדור הבא אגב הקונספציה של יצורים טפילים ( ועוד כאלו שמשפיעים על התודעה )היא כפי שנאמר לא מקורית כלל למי שלא מאמין שיראה : star trek 2 motion picture : the wrath of kahn ואגב היצירה הכי טובה של מדע בדיוני שאי פעם ראיתי היא ללא ספק הסרט " חולית " לא המיני סידרה המטומטמת שהייתה בערוץ 3 ולא המיני סידרה ( שדווקא התעלתה על קודמתה " ילדי חולית " בערוץ הולמרק ) אני מדבר על הסרט שהקדים בהרבה את זמנו " חולית " עם קייל מק'לאכלן שבויים ע"י דייויד לינץ' והופק ע"י האחים דה לאורנטיס בסרט הזה להבדיל מכל הסדרות והסרטים - אין חארטה בארטה - הצופה נשאב ישר אל תוך העולם הבדיוני - העתק מדויק של ספרו של פרנץ הרברט אם ישנן שאלות אני אשמח להרחיב

Bajoran Preist

New member
אוקיי "מבוגרי"

הייתי שמח לקרוא את דעתך על הנושאים הנ"ל, אם לא היית מוסיף את הפתיח המיותר. אני בן 17 ואני לא מרגיש נחות בשום צורה ממך, לפחות בכל הקשור למדע בדיוני. ואם יבוא מישהי בן 45? לגביו אתה ילדון שלא ראה עדיין עולם. אז בבקשה. גם בקשר "לניסיון" שאתה מדבר עליו- ראיתי את כל הסדרות שאתה מדבר עליהן, אולי אפילו יותר. (מצטער שהובלת אותי למגננה.). אגב, אתה מוזמן לפורום "מסע בין כוכבים".

מאלונקה

New member
deathcaster ..

בקשר להיתנשאות , אני מקווה שלא התכוונת , באמת , כי זה יצא די פלצני. בקשר לחולית,מסכים עם כול מילה שלך !

deathcaster

New member
פלצני ?

אתה צריך לראות אותי אחרי שאני אוכל שעועית !!!

למעלה