קומבינה של השילטון המקומי

93אפי

New member
קומבינה של השילטון המקומי

להלן חיוב המופיע בחשבונות הארנונה של תושבי ישראל שהם הורים לילדים , מה זה החיוב הזה ? א . שירותים נוספים ???? נאמר לי שמדובר בביטוח תאונות אישיות עבור הילדים ביטוח שעובד 24 שעות גם עם הילד נפצע בבית וגם בבית ספר כדי שיהיה את מי לתבוע , לאחר שהתעקשתי הצלחתי לקבל את המסמכים הבאים , לא תאמינו למה שתראו גולשים יקרים בדקו גם אתם את שובר הארנונה שלכם מעניין בכמה מקומות בארץ הקומבינה הזאת קיימת . צוות כולבוטק אני ממליץ לכם לבדוק את העניין הנושא חשוב מאוד לציבור לדעתי ... תודה !

93אפי

New member
דף מספר 1

לא מצאתי חברת ביטוח בשם שמופיע על הדף באיגוד סוכני הביטוח ...

93אפי

New member
2

שלחתי מכתב למכון התקנים הישראלי אשר מופיע בצידו העליון של הדף ISO9002 ת"י , והינה תגובתו : לחברה למשק וכלכלה אין תו תקן לביטוח תאונות אישיות. האישור שקיים הוא לניהול מערכת האיכות . בברכה JOSHUA MILLER Head, Standards Mark Operation Directorate Quality & Certification Division

נו באמת.

תקן ISO 9002 , דבר ידוע וברור הוא (וגם כתוב על הלוגו שם) שזה תו תקן לניהול מערכת איכות. תו תקן לביטוח תאונות אישיות ? אתה מכיר תו תקן כזה ? אני לא. חיפשתי בשבילך באתר מכון התקנים. לא מצאתי כזה.

93אפי

New member
3

שימו לב לסעיף ד חריגים : לא כולל א' ב' ג' ד' ה' לא הבנתי מה כן כולל הביטוח הזה ?

אסביר משהו.

במקרה של תאונת דרכים - הביטוח של הנהג הפוגע (או ביטוח לאומי) משלמים את מה שצריך למי שצריך. במקרה של מלחמה / אירוע טרור - כנ"ל. רשלנות רפואית - אתה יכול לתבוע את מי שגרם לרשלנות הרפואית. וכך צריך שיהיה. אתה רוצה לקבל כפל ? כלומר גם מביטוח לאומי וגם מהביטוח הזה ? החיים לא עובדים ככה - אף פעם לא מקבלים כפל.

א-גרת ש-ירותים נ-וספים.

ובכל מקרה, מהתיאור שלך, מדובר בביטוח תאונות אישיות לתלמידים. סוכנות הביטוח היא של השלטון המקומי. מדבריך אני מבין שאתה מעדיף סוכנות לביטוח שהיא עם מטרת רווח מוצהרת , כך שתשלם יותר. אני מניח שזה אפשרי - תעשה ביטוח אישי פרטי לבני המשפחה ותבטל את הביטוח הזה. שים לב לתנאי הביטוח : מכסה את התלמיד בארץ ובחו"ל, 24 שעות ביממה. מכסה נכויות זמניות קבועות (חלילה וחס), נכויות בשיניים ומקרי מוות. קרא כאן באתר משרד החינוך : http://www.education.gov.il/bituach/bituach_th.htm ביטוח תאונות אישיות הוא בנוסף לכיסוי חבות ביה"ס ומשרד החינוך כלפי תלמידים. עלות הביטוח נקבעת ע"י שר החינוך באישור וועדת החינוך של הכנסת וגביית הכספים מההורים נעשית ע"י הרשויות המקומיות. אם יש לך טענות כלשהן, הן בטח לא לכלבודק.

למעלה