קול...

קול...

קול אישה הוא כסותה עדין ברגע מחיקת דמעה עם כנפה ישיר כאשר כף רגלך תדרוך בממלכתה נבוב כאשר את חצות תחצה לפני שתצא אך אם תרצה לשמוע אישה.... ולו לרגע קט גע בליבה בלאט ערסל לה חיים מלאי להט

קול...

קול קורא במדבר האהבה מי ידע מה רב הוא כאבה, קולה נאלם עם דמעה שזלגה מהגבולות של עצמה היא חרגה. הוא דרך בממלכת האישה צעד אל עבר נפשה הרגישה, אחז בידה ומשכה אל גופו מתחיל במסע בלי לדעת סופו. כאשר הגיעה שעת החצות החליט שזה הזמן את הקו לחצות, הניח שפתיו על שפתותיה שמע קולה ושקע בזרועותיה.

sahr12

New member
ואני קורא לך אל תלכי.....

גם השמש לא חמה כשאת לא כאן..... מעל העיר שלנו רוחות ושדים........ אם כבר אתם בקריזה של שירה.......אין כמו חצי תימני....עם קול אדיר באמבטיה......חחחחחחחחח

sahr12

New member
אני יודע........

כנראה אחזה בזה בשידור ישיר....חחחחחחחחח

בדומיה...

בדומיה עוטפת משאלות לב וגוף מתערטלת לשאלות מחפשת תשובות תלויות מעל נגיעות שובבות אל גופך שולחת ליטוף עוד רגע מתקרבת לריחוף בין ידייך המרפרפות מתקמרת אל ניחוחות גופך מתמכרת את אהבתי לך פורשת על גופי אותה אני לך מוסרת בלבי אותך עוטפת ובנפשי אלייך מתמסרת...

בדומיה...

בדומיה בין שיחי הורדים ברקע נשימות של ילדים, גוף ולב שם מתערטלים נכנעים לקולות ולצלילים. ידי מושטת ללטף את גופך את ליבי בפניך שופך, מאיש זאב לכבשה הופך מביט בערגה בתווי נופך. ריח מתוק של אישה פשוטה את ידה אלי היא מושיטה, מסניף אותה כמו מכור לריח מעל בנין אפור מציץ לו ירח. מתמכר לגופך בסערת רגשות אצבעותיי על גופך מגששות, את מיצי תאוותך הן מרגישות ממשיכות קדימה לא חוששות.

למעלה