קול קורא

Gil Mor

New member
קול קורא

כל מי שראה אותנו חשב שאנחנו הזוג המושלם. מסתובבים יד ביד, מתנשקים, מתחבקים קוצי מוצי. ההצגה נגמרת כשנכנסים הביתה. בבית אנחנו לא מדברים, כמעט ולא נוגעים. בבית כל אחד והעיסוקים שלו. כמו לפני החתונה גם אחרי. The same. היום, גם מחוץ לבית כמו בבית, לא נוגעים ולא מדברים. כבר אין מוצי קוצי. עכשיו המחשבות מביאות אותי לחשוב שהיא בוגדת בי. הרי כל אחת צריכה חום ואהבה. האם אפשר לחיות ללא אהבה? היא מסתפקת בעבודה, בטיפול בילד, בעזרה לגן ולועד הגן ובמפגש שבועי עם חברות. ללא זוגיות של גבר ואישה. נמאס לי להיות הנודניק שמדבר ומעלה את הנושא. היא אומרת שככה טוב לה ונראה לה שאני מבולבל. אני ארצה לשמוע איך זה אצלכם. הודעה מהמבולבל הנשוי.

seeyou

New member
?../images/Emo108.gifAdvice

is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. (Erica Jong) ישנם דברים שהרבה בעלים לא רוצים באמת לדעת!! למה? זה נוח להם!! אבל כאשר הופך לדבר מתריד אז חייבים לנקות צד! ישנם הרבה סימנים לפני הגשם ובטח לפני המבול!! אם באמת רוצה לדעת - תבדוק!!תעקוב... דבר אחד צריך שיהיה לך ברור - אין כמעט דרך חזרה!! אתה חייב לדעת-להבין מה אתה הולך לעשות עם המידה שתקבל!

אתה חייב לפתור את הבעיה הזו

אתה לא יכול לעמוד מהצד ולקבל את העובדה שככה נח לה וטוב לה. ומה עם מה שנח וטוב לך? יש לך 2 אפשרויות: האחד לנסות לדבר איתה ולהסביר לה שככה זה לא יכול להמשך ולדרוש את היחס שמגיע לך. השניה זה לנסות לברר לבד. אם היא לא בוגדת בך אז תנסה לראות אלי היא עוברת איזה משבר אישי אולי בעבודה, כל דבר שיוכל להסביר את ההתנהגות שלה. אי היא כן בוגדת יעמדו בפניך 2 אופציות להתעלם או להעמיד אותה בפני עובדה שאתה יודע. אתה צריך לחשוב טוב לפני שאתה עושה איזה שהוא דבר כי לפעמים זו תהיה דרך שאי אפשר לחזור ממנה. בכל מקרה אני חושבת שאתה חייב את זה לעצמך לברר מה עובר עליה כי אולי זה באמת תמים וחבל שאתה מייסר את עצמך בנושא ואולי תוכל לעזר לה והכל יהיה בסדר. בהצלחה

למעלה