קול-נוע......

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
קול-נוע......

אתמול הלכתי לקול-נוע היה לי חצי קילו גרעינים,גרעינים שחורים, אני אוהב לפצח גרעינים בתוך האולם,אבל אני עושה את זה ברך הישנה לא השיטה המודרנית של היום בה תופסים את הגרעין בשתי אצבעות שמים אותו בין השיניים ומפצחים,אלא,זורקים את הגרעין לפה מפצחים אותו לוקחים את הגרעין, ואת הקליפה יורקים רחוק עם הרבה אויר,אתה יודע איזה הרגשה לפצח חצי קילו גרעינים ולירוק את הקליפה תפווווווווו. בשבילי זה הבילוי הטוב ביותר,חבר שלי "זיזו" אומר שזה שיטת לחימה של המזרח כמו טאי צ"י או נינג"טסו או קרטה,אבל זאת שיטה של המזרח שלנו לא המזרח הרחוק.והוא קורא לה שיטת איכטנעתפו אולי כדאי להפיץ אותה בבתי הקולנוע בארץ. דרך אגב זיזו ביחד אתי פיתחנו מגן מיוחד נגד יריקת קליפות גרעינים בבתי קולנוע,הוא בנוי משני חלקים,חלק תחתון והוא כמו מוט שנכנס מתחת לצורון של החולצה בגב וחלק עליון שהוא מכסה את הראש מאחורה נגד היריקה. ובמקרה של מתקפת יריקות מקדימה אז אפשר להוצי אותו מאחורה ולתפוס את המוט ביד ולשים את החלק העליון של המגן על הפנים להגנה,ולנוחיות המגן עשוי מפלסטיק שקוף כך שאם שמים אותו על הפנים אפשר להמשיך ולצפות בסרט אם מעונינים.והיות והוא מפלסטיק אז הוא גם נגד מים אם במקרה ועם היריקה יצא קצת רוק. אם אתם מעונינים לרכוש מגן כזה דרך אתר האינטרנט אז האתר עדיין בבניה.

למעלה