קול מיני

בית למשפחה חד הורית חסרת אמצעים

מדובר ב- 2 חדרים והול + גינה - עצמאי לחלוטין!! בישוב (מושב?) קידר שליד מעלה אדומים המגורים במקום - תמורת 12 שעות עזרה במשק בית כולל כביסה וגיהוץ, לא כולל בישול או טיפול בילדים, ולכן, מתאים למי שצעיר/ה וכוחותיה במותניה... למשפחת קידר 3 ילדים בגילאי 7,12,15 והם גרים מעל לבית הנ"ל (חברה? בייביסיטר?) הטלפונים אצלי - למי שמעוניין/ת בפתרון בעיית המגורים. אפשר לפנות אלי במסרים. כמובן, שבשביל אוכל צריך גם קיצבה או עבודה כלשהי, אבל אין ספק שזה יאפשר ניצול נעים יותר של הכספים.

יהודית מודיעה ../images/Emo140.gif

בבית תמי (גינת שנקין) מתקיים יריד תחפושות
- שוק קח-תן ב- 11.3 בין השעות 17:00- 19:00 אם יש לכם תחפושות ישנות שאתם רוצים להעביר, צרו קשר עם ריקי טלפונים: 03-5289620 068-627405 היא תשמח להעביר לחד הוריות אחרות

יהודית מודיעה ../images/Emo140.gif

ביום חמישי, 6 במרץ 2003, מתקיימת בתיאטרון הקמרי החדש, הצגה השם: "כובע איטלקי" מחיר הכרטיס: 35 ש"ח להשיג דרך יהודית בטלפון: 03-5227826 תהנו!!

קול מיני ../images/Emo152.gif

ונדמה לי שהפורום בהחלט קורא ליהודית לבוא ולהציג את עצמה
תודה על העדכונים , נאווה. אפשר להוסיף אותם ללוח האירועים.

יהודית, חד הורית מאמצת, לא מחוברת

לאינטרנט אבל בהחלט תשמח מאוד לשמוע ממי שמעוניינת ליהנות מההנחות. את ההודעות מיהודית אני מכניסה עם שמה. הבית הגיע אלי במקרה, כתגובה להודעה ברדיו. לידיעתכן, עוד תגלית של יהודית, כזאת שהצלחנו כבר ליהנות ממנה: בחולון יש מקום שנקרא חווידע - מוזיאון מדע לילדים קשור לפרוייקט פר"ח יש שם סדנאות מדע - מגן חובה ועד כיתה ו'. ויש שם דם אולם מקסים מלא שעשועי מדע. העלות: 10 ש"ח לביקור באולם 20 ש"ח סדנא - אפשא להיכנס גם לאולם בחינם לפני הסדנא 50 ש"ח ל- 4 סדנאות (12.5 ש"ח לבילוי מקסים של שעתיים) אני לא בבית כרגע אז אין לי מספרי טלפון, אבל אם תרצו, אשרשר אותם כאן עד סוף השבוע.

למעלה