קול מהשמיים...

קול מהשמיים...

קול מהשמיים (מילים - דוד ד`אור, לחן - זוראן סימג`נוביץ`) וחבל שאני לא יכולה לצרף את הלחן.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קול מהשמיים שמגיע לעולם כולו המלאך בוכה למעלה מתעצב על בן דמותו אח קרוב רוצה הוא שידע לראות, בין רע לטוב וגם נשמה תהיה לו להרגיש ולאהוב כשנולד נתן לו מתנה את העולם כולו וגנים קסומים היו שם כל הטבע רק שלו הקנאה שלטה בו הוא החל לשרוף את מתנתו ובעוורונו שרף גם את גנו ואת ביתו

מייק 48

New member
מאיונת אהובה ונפלאה שלי...

אני יודע שכוחותייך כלים ואת כואבת כל-כך... אני יודע שכרגע מאד קשה לך למצוא מילים לכתוב... ואז את מפליאה אותי שוב ושוב בבחירת השירים... השיר הזה אומר כמעט הכל... מבטא כל-כך הרבה וטעון בתעצומות נפש... מאיונת אהובה וכואבת שלי, בבקשה, חומד, החזיקי מעמד ואל תיפלי אחורה... איזרי את הכוחות שנשארו לך לחזק מעט את נשמך המעונה... אנחנו נתמוך בך ונעזור כולנו ככל יכולתנו... כל אנשי הפורום - לב כל אחד יוצא אלייך באהבה ענקית... אני משגר אלייך ברכבת אוירית את כל הכוחות שאני יכול לגייס... קחי לך כמה שאת זקוקה ומלאי את הסוללות... בשבילך, מאיונת מתוקה, יש לי עוד ועוד כוחות... עבורך מאגר הכוחות שלי לא נגמר... שולח עם היונה (מטס של יונים) שקים של חיבוקים ונשיקות... אני מפוצץ סכר ומזרים אלייך נחשולים של אהבה... אז החזיקי מעמד, מלאכית אהובה, התגבורת בדרך !!! שלך אני לעולם באהבת עולם מייק

מייק יקר שלי...

תודה על המילים על הכוחות...על השקים... תודה לך..לכולכם. אני משתדלת שלא ליפול למרות הכל והרבה מזה גם בזכותם... מאיה שאני מכירה מפעם לא הייתה עושה זאת. הכי קל לברוח למקום כלשהו שם נלקחת השליטה מהידים אבל אין בכוונתי לעשות זאת...ואני נלחמת על זה. ואתם מחזיקים אותי בהחלטה הזו. אוהבת ומחכה למטס התגבורת שבדרך ושולחת חיבוק גדול...ענק. שלך תמיד תמיד אני.

מאיוש המדהימה....את גורמת לי לבכות

...ואני חושבת שזה לחיוב הפעם!!!!!!!!!! מנסה אני להוריד את השיר מהנאפסטר אבל השיר לא נמצא!!!!!!!!!! שיר קצר......ועושה המון........כמו שאומרים: ``לא הגודל הוא שהקובע`` שיר כל כך קסום.......כמו הנשמה שלך!!!!!!!!!!!!! מוסרת חיבוקים........ואוהבת כל כך.........רציתי להחזיר לך בשיר: ``שיר שיביא לך אהבה``.....ילדונת כל הזמן משמיעה לי אותו...ורציתי להוריד גם אותו.....רק שגם הוא לצערי הרב לא נמצא בשם זה כשבדקתי!!!! אם הייתי יודעת את כל המילים......הייתי כותבת אותם!!!!!!! אוהבת אותך......את לא יודעת כמה!!!!!!!!! תמיד פה רוצה להיות בשבילך כמה שתרצי.....שמעת אותי????!!!!! חיבוקים וחיבוקים וחיבוקים...........תתפסי אותם......אל תדאגי לא תצתרכי לרוץ אליהם......הם כבר יעופפו אליך באוויר יובלו אליך בכיוונם של המלאכים והרוח תתן להם טרמפ עד אליך!!!!!!!!!

למעלה