קול חזותי

fugitive

New member
קול חזותי

ראשית - המשדר חזר ואנחנו שוב באוויר. חוץ מזה, הלילה ב- 23:00 תעלה התוכנית הראשונה של "קול חזותי", נועה ושרון מהתיאטרון החזותי מביאות את התיאטרון לרדיו. [שימו לב שמוזיאחלה זזה ל-1 בלילה] בעתיד, יתארחו סטודנטי, בוגרים ומרצים מביה"ס, אבל בינתיים יש הלילה תוכנית פתיחה שאני לפחות מאד התלהבתי ממנה. תהיה מוזיקה מגוונת (מאלביס ועד סול ווילאימס דרך קוקורוזי) והרבה קטעי קריאה מעניינים ועוד הפתעות חזותיות. נעדכן כשיהיה אייקאסט.

davecom

New member
שיהיה בהצלחה.

בהחלט מסקרן. אני יודע שאני נשמע כמו יחצן של גבי ברלין, אבל אני באמת רוצה לשמוע את זה.

ר"ש צפרדע לילה- 11.11- מופע שנות השבעים

תכנית שהתבשלה אצלי בראש הרבה זמן, ויצאה לפועל בזכות 2 השראות: האלבום של שלישיית 'קצה השדה', והאוסף המשובח- "ימים לבנים", עם גרסאות פחות מוכרות לשירים מתקופת "קצת אחרת", והתגלית הגדולה- מישה סגל. 1. שמש שמש- אריאל זילבר ולהקת ברוש 2. פנקס הקטן- ששי קשת 3. בהיותי ילד- שלישיית 'קצה השדה' 4. פתחי לי את הדלת- אחרית הימים 5. לגופו של עניין- גרי אקשטיין 6. שיר נסיעה- שלישיית 'קצת אחרת' 7. האנשים אשר אהבתי- שלישיית מישה סגל 8. ענן- ג'וזי כץ ושמוליק קראוס 9. לילה ויום- יוני רכטר 10. יום בו יקום- צילה דגן 11. סע לאט- אריק איינשטייין.

lcasei

New member
תוצאות ור"ש מי תהום מס' 7

1. מקום 11 - Buffalos - You Sink 2. מקום 10 - Kitzu - Balloon 3. מקום 9 - דניאלה ספקטור - הכוכב הזה מת 4. מקום 8 - Geva Alon - The Wind Whispers 5. מקום 7 - אשכרה מתים - יאמי 6. מקום 6 - דוד פרץ - מעל עננים ~~~~~~~~ 7. מקום אחרון - Yonatan & Me - For All The Musicians 8. איך פספסתם את - יום שני האחרון של אוקטובר - הנאום ~~~~~~~~ 9. מקום 5 - מוג'הידין - Dazed 10. מקום 4 - רות דולורס וייס - הנה אקח 11. מקום 3 - רם אוריון - קרוע 12. מקום 2 - ישי קיצ'לס - איך אמרת שקוראים לך 13. מקום 1 - אבי עדאקי - מודע אני אפשר לשמוע פה http://icast.co.il/default.aspx?p=UserPage&s=UserPodcastChapters&pi=354678

למעלה