קול!!(חדשה..)

ORBITTE

New member
קול!!(חדשה..)

יווו מגניב!!! יש לכם אחלה פורום!! אני גם מתה על אואזיס הנשמווווות!!!! קוראים לי רינת ואני בת 14 ו.. ו... זהוו חחי ותדברי איתי...

LetThereBeLove

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif

אני כרמל, בת 15 מתל אביב. מקווה שתהני פה! (יותר נכון בטוחה..)

sok777

New member
ברוכה הבאה!

אני סער. המנהל פה. פרטים עליי קצת? ממ אני בן 15 וחצי מהצפון..
מאוד אוהב מוזיקה [מנגן על באס, גיטרה וקלידים], מלחין וכותב [יש לי דפיוצר בבמה חדשה] ומת על אואזיס כמובן. אני בטוח שתהני פה. על כל שאלה או בקשה את מוזמנת בכיף לפנות אלי
.

חחחחחחחחחחחחחח

זה רק אני או שהיא מזכירה את הילדה ההיא שסער צחק עליה במהלך השנה? עני בקיטא ת' ועני בת ערבא אסרה.

sok777

New member
חחחחחחחח

אתה הורג אותי..
אני בוכה
.. מצחוק.
חח וכמובן שהכל בהומור וברוח טובה. למרות שהיא יצאה קצת.. די טיפשה. :\ בכל אופן, אל תעשה בושות - ברוכה הבאה!

sok777

New member
רינת היקרה -

כמובן, לא מדובר עלייך בהודעה שלי פה. וגם מי שמעליי לא דיבר עלייך.
חלילה. אנחנו שמחים שאת מצטרפת~ ברוכה הבאה.

ORBITTE

New member
היי!! אין לי שגיאות כתיב!

אני לא כתבתי שאני בת ערבאשרה או איך שלא כתבת את זה!! אז אל תעליבו!!=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[= סתם סתם..

sok777

New member
לא התכוונו אלייך, חלילה!

מה פתאום. אין לך שגיאות. את אחלה וברוכה הבאה. שוב- נא לא לפתוח כ"כ הרבה נושאים. תשרשרי להודעות.

מורני666

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo60.gif

מורן, 16 ו-5 חודשים בדיוק
ואני לא אוהבת את המילה "נשמה"
[במיוחד לא "נשמוווות"] --- --- --- וסתם יצאתי רעה. אני לא רעה... באמת.

ORBITTE

New member
חח קורעים!!

חח סליחה.. אני מבטיחה שלא אומר עוד ''נשמה...'' lol. בטח אתם חושבים שאני איזה פאקצה אבל אני לא!! חח וגמאני מנגנת בגיטרה.. ולומדת תופים... וכמובן חולה על אואזיס!!!!!!!!!

sok777

New member
מה סליחה?!

את לא צריכה להגיד סליחה. היא סתם צחקה. אף אחד לא חושב עלייך שאת פאקצה. תאמיני לי. את מאוד מוכשרת. תופים וגיטרה? יפה מאוד. תרגישי כמו בבית. אני בטוח שאוטוטו תכירי את כולם ותשתלבי בקלות.
אגב, שרשרתי לך הודעה. אין צורך בשרשור נוסף בשביל זה.

BABOONKIN

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!!!!

ממצב??? אני איל בן 15 וחצי..... אני גם חדש ואני גם מנגן על תופים!!!!

ORBITTE

New member
חח

אני מבטיחה שאשתדל לשרשר.. חח (איזו מילה מוזרה..) אני פשוט לא כל כך מכירה ת'פורומים בתפוז.. ובכלל.. חח=]]

למעלה