קול השלום ברשת

fantom11

New member
קול השלום ברשת

נתקלתי בהם והתמכרתי שוב www.thevoiceofpeace.co.il הנאה מובטחת משה

גלעד2211

New member
אכן תחנה נהדרת רק מה שמפריע

זה יותר מידי מוסיקה חדשה, כבר רשמתי את זה בעבר. זה הורס את הווירה של התחנה. בעיקר כשזה נמצא לא מעט בtwilight time שאמורה להיות מוסיקה משנות ה50-60. בכל אופן גם המוסיקה החדשה המושמעת שם קלילה ונחמדה אבל זה לא המקום (זו דעתי).

ride

New member
גלעד, הרעיון שלנו (בהסכמה מלאה של כל השדרנים

היה להמשיך את התחנה כאילו קול השלום מעולם לא הפסיקה. התחנה הייתה סמל לחדשנות מוסקילית ולא רצינו להפוך את התחנה המחודשת לעוד אחת מאלפי תחנות האולדיס ברשת. אתה יכול להסכים איתנו או לא אבל כמות המאזינים והשרתים שאנחנו נאלצים להוסיף בהחלט מראה שאנחנו בכיוון הנכון. לגבי TT. דיברנו עם כ 19 שדרנים שונים שפשוט שנאו את התוכנית הזו. אייבי הגביל אותם לכ-50 אומנים שונים בלבד. איך אפשר להרים תוכנית יומית של 90 דקות שמבוססת רק על 50 אומנים? ביצענו סקר באתר ו 70 אחוז תמכו בפורמט החדש. קשה, מאוד קשה לספק את כולם, אבל טווח המאזינים שלנו כל כך רחב (מקבלים מיילים מכל העולם ומכל הגילאים) אז כנראה שאנחנו בכיוון. אנחנו עוד לומדים המון ונשתפר בהמשך מבטיח

גלעד2211

New member
שיהיה בהצלחה אך אני לא מסכים

קול השלום לצערי ולצער עוד רבים כן הפסיקה. וזה טעות חמורה לנסות ולהמשיך אותה במקום לשמר אותה ואת כל הנוסטלגיה שהייתה אז. כי אחרת אתם הופכים אותה לעוד תחנה מהרגילות. חבל יש שם מוסיקה טובה כשהיא לא מתערבבת עם החדשים.

גלעד2211

New member
כמובן :) אבל שאני לא יובן לא נכון

אני אפילו מאזין לפעמים לתחנה רק זה קצת צורם המוסיקה החדשה אפילו שאני אוהב אותה אבל לשמוע אותה שם זה קצת צורם לי

חייםש1

New member
גלעד - לדעתי אתה טועה

גם אני מעדיף מוסיקת 70-80 על כל מוסיקה אחרת, אבל נעשו פעילויות על מנת להחזיר (גם אם מכורח הנסיבות - באופן שונה) את תחנת קול השלום. משהתחנה הוחזרה - היא לא יכולה לקפוא על 1.10.1993 , גם בזמן אמת כשהתחנה שידרה בעבר שולבו בה להיטים חדשים, וכמובן שזה גורם לצירוף עוד ועוד מאזינים בקבוצת הגילאים הצעירים יותר. ללא קשר - גם אני בדיעה שעיקר הכובד המוסיקלי בקול השלום החדשה צריך להיות שנות השבעים והשמונים.

גלעד2211

New member
נכון וזה לא העיקר חיים

בעיקר לא בTT ששם זה הכי חייב להיות העיקר. חבל מאוד.

גלעד2211

New member
הנה עידכון ממש מעכשיו

נכנסתי ועל השיר הראשון רציתי ללחוץ על הX אבל נתתי עוד צ'אנס היו 2 שירים נחמדים (גם לא הכי תואמים לבוקר) ואז שוב הגיע שיר חדש וממש ממש רעשני שאני לא בטוח שאייבי ז"ל היה מנגן היום (בפרט בבוקר) אילו היה בחיים ותחנתו הייתה ממשיכה. הקו המוסיקלי לא תואם לשום דבר שירים כאלה ממש לא מתאימים לבוקר. בכל אופן אני על הX כבר לחצתי באמצע השיר הזה וחבל.

למעלה