סיבוווווך
שלום לכולם, תשמעו את הסיפור העצוב והמסובך שלי עם פרנאנדו
אז כמו שאמרתי אני חדשה פה וגם חדשה עם החמוסים.. את פרננדו קיבלתי מאח שלי, שקנה אותו משוק בכפר קאסם ב- 200 ש"ח, לא היה לו מושג מה זה חמוס, אחרי שהוא כבר קנה אותו הוא הבין שהוא לי יכול לטפל בו (אישתו לא אהבה את הריח). אז הוא הציע לי לטפל בו, כי הוא יודע שאני מתה על חיות. אימא שלי לעומתי שונאת חיות, ורק בלחץ אדיר ממני היא הסכימה שנביא את החמוס עם תנאים כמובן..לא להכניס אותו לבית (רק בגינה ובחדר שלי) ואני הסכמתי כי בכלל לא ידעתי מה זה. ברגע שאח שלי הביא את פרננדו (שהיה אז בלי שם) התאהבתי
והתחלתי לחפש באינטרנט איך לטפל בו. אחרי שבועיים אימא שלי מצאה קקי של פרננדו במקלחת (נתתי לו להסתובב בבית כשהיא יצאה) ומיד התקשרה לאח שלי שיבוא לקחת אותו
אח שלי בא לקחת אותו אבל הוא לא מצא לו בית, אני גם לא בטוחה שאני מכירה מישהו שיוכל לטפל בו (כמובן לא כמוני), הוא השאיר אותו אצל מישהו יומיים, כמובן שיומיים הוא כמעט ולא ייצא מהכלוב, המחשבה שהוא בכלוב יומיים גרמה לי אי נחת לכן הלכתי למקום ההוא והחזרתי את פרננדו, החלטתי לשים אותו אצל שכן שלי שאף פעם לא ראה חמוס בחיים שלו לפני זה ויש לו מלא ילדים קטנים, כל יום אני עוברת אצלו לטפל בפרננדו וכשיש אפשרות אני מבריחה אותו אצלי הביתה כדי לבלות איתו זמן איכות. הוא נושך המון וזה כואב, לכן הבנות של השכן שלי לא יכולות לשחק איתו או לטפל בו. בינתיים דיברתי עם ידיד שלי מירושלים שגם הוא לא הכיר את החמוסים עד שאני הכרתי לו את פרננדו, אנחנו לומדים על החמוסים יחד דרך האינטרנט והוא אמר שהוא מוכן לגדל אותו בעוד שבועיים כשהוא יחזור מחו"ל. את האמת אני לא כל כך בטוחה שהם יסתדרו ואני מאוד מודאגת, במיוחד בגלל הנשיכות, אני מנסה ללמד אותו לא לנשוך אבל זה ממש לא עוזר, כשאני נותנת לו מכה קטנה על האף הוא חושב שזה משחק
בקיצור, מה לעשות?? אני ממש בלחץ מזה.. ועוד משהו.. אני לא מוצאת את המאמרים ואת השאלות הנפוצות
כל מה שלמדתי על חמוסים היה מאתרים שונים. ואוו כמה כתבתי.. מקווה שהחזקתם מעמד וקראתם עד הסוף..