קולנוע+תאטרון=תוצאה מדהימה!../images/Emo91.gif
ובכן כמו שהבטחתי סיפורים מאתמול בלילה אז הנה הם: לאחר 3 חודשים של עבודה ואפילו קצת פחות העלנו אתמול במשכן לאומנויות שני סרטים: 1. "המסכה" 2 "חנות קטנה ומטריפה" אתם בטח שואלים איך אפשר לעלות את זה בתאטרון אז הנה התשובה למה שכתבתי למעלה קולנוע + תאטרון = קולנועטרון כמו "המופע של רוקי" בערך ככה עשינו עם הסרטים האלה. את "המסכה" העלו קבוצת השחקנים של תאטרון חולון שאני יכולה להגיד לכם שהם ממש ממש גרועים ואין לי מילים לתאר לכם את גודל הזוועה שהם מעלים פשוט המילים מדברות בעד עצמם. ואת השני העלו חבורת השחקנים שלנו מהמשכן "חנות קטנה ומטריפה" שזה פשוט היה מדהים, הדיוק, המילים, השירים, ובכלל ה-כ-ל! ואני לא אומרת סתם כי אני שייכת לשם אלא אני הייתי כל חזרה וחזרה וראיתי מה הולך שם ואת קבוצת השחקנים של "תאטרון חולון" ממש לא אהבתי ואני לא ממליצה למישהו פה ללכת לשם. ואם מישהו/י לומד/ת שם אז עמכם הסליחה אבל זה מגעיל. בקיצור היה ערב מדליק במיוחד והערב היה מיועד בעיקר לאנשי החינוך וסל תרבות שיקנו את הפטנט שהמורה שלי ינה דויטש יצרה והיא באמת עמלה קשות לערב המדהים הזה. לא שמישהו מכיר אותה אבל לאט לאט יכירו וגם בכרטיס שלי יש את האתר על "המשכן לאומנויות". אני עזרתי בכל החזרות ובאמת ראיתי שם כמה עבדו קשה כל ביט וביט וזה פשוט היה ערב מהנה ביותר! ורק עכשיו נקווה שסל תרבות יקנה את זה ואז נפיץ עוד הצגות אז בהצלחה