קולנוע+תאטרון=תוצאה מדהימה!

actress

New member
קולנוע+תאטרון=תוצאה מדהימה!../images/Emo91.gif

ובכן כמו שהבטחתי סיפורים מאתמול בלילה אז הנה הם: לאחר 3 חודשים של עבודה ואפילו קצת פחות העלנו אתמול במשכן לאומנויות שני סרטים: 1. "המסכה" 2 "חנות קטנה ומטריפה" אתם בטח שואלים איך אפשר לעלות את זה בתאטרון אז הנה התשובה למה שכתבתי למעלה קולנוע + תאטרון = קולנועטרון כמו "המופע של רוקי" בערך ככה עשינו עם הסרטים האלה. את "המסכה" העלו קבוצת השחקנים של תאטרון חולון שאני יכולה להגיד לכם שהם ממש ממש גרועים ואין לי מילים לתאר לכם את גודל הזוועה שהם מעלים פשוט המילים מדברות בעד עצמם. ואת השני העלו חבורת השחקנים שלנו מהמשכן "חנות קטנה ומטריפה" שזה פשוט היה מדהים, הדיוק, המילים, השירים, ובכלל ה-כ-ל! ואני לא אומרת סתם כי אני שייכת לשם אלא אני הייתי כל חזרה וחזרה וראיתי מה הולך שם ואת קבוצת השחקנים של "תאטרון חולון" ממש לא אהבתי ואני לא ממליצה למישהו פה ללכת לשם. ואם מישהו/י לומד/ת שם אז עמכם הסליחה אבל זה מגעיל. בקיצור היה ערב מדליק במיוחד והערב היה מיועד בעיקר לאנשי החינוך וסל תרבות שיקנו את הפטנט שהמורה שלי ינה דויטש יצרה והיא באמת עמלה קשות לערב המדהים הזה. לא שמישהו מכיר אותה אבל לאט לאט יכירו וגם בכרטיס שלי יש את האתר על "המשכן לאומנויות". אני עזרתי בכל החזרות ובאמת ראיתי שם כמה עבדו קשה כל ביט וביט וזה פשוט היה ערב מהנה ביותר! ורק עכשיו נקווה שסל תרבות יקנה את זה ואז נפיץ עוד הצגות אז בהצלחה

חביתוש20

New member
למה את משמיצה סתם?

זה לא נכון שתיאטרון חולון גרועים, חברה שלי לומדת שם (טוב, למה. היא עזבה בגלל מחלה) וראיתי אותם בכמה דברים והם ממש בסדר גמור. חוצמזה שחברה שלי היא שחקנית מדהימה והיא לא היתה הולכת ללמוד שם סתם... אומנות זה משהו מאוד סובייקטיבי ואת לא יכולה פשוט להכריז שזה "מגעיל". זכותך לחשוב ככה, אבל אל תנסי לגרום לאחרים לחשוב כך גם...

actress

New member
חשבתי בהתחלה ואמרו לי עד שראיתי

מול העיינים, ניסו לשכנע אותי לא ללכת לשם ואמרתי למה לא ניתן להם צ´אנס אבל פשוט הרמה שם מתחת לכל ביקורת. אני גם מכירה שם את השחקנים אישית, ואולי יש שם 1 שהיא דיי בסדר, אבל לא יותר מזה. אני מעדיפה את הבתי ספר ששומעים עליהם ואני מכירה את הרמת משחק שלהם, וראיתי את זה בכל מיני מקומות. וחשבתי ללמוד שם (תאטרון חולון) חשבתי יהיה נחמד אבל זה ממש לא! רק בגללם הסל תרבות עזבו באמצע ושמענו תגובות רעות, וגם שהיה מיותר אם היו עולים. אז את היית יכולה לבוא ולראות בעצמך אבל אולי את היחידה שהיית נהנת כי רק הקרובים להם שם אהבו את מה שעשו וכל השאר, מורים,מורי ניסן נתיב, ועוד... לא אהבו בכלל.

חביתוש20

New member
את נשמעת אחת שמבינה עניין...

אני משתחררת עוד מעט ורוצה ללכת ללמוד במכינה, על מה את ממליצה?

actress

New member
אני עדיין מחפשת למרות שהכיוון שלי

יותר לכיוון של.. יורם לוינשטיין או ניסן נתיב והבנתי שאצל ניסן נתיב מקבלים עד גיל 24 בבית צבי צריך ניסיון מוזיקלי וגם ריקוד ואצל יורם לוינשטיין כל 1 יכול. או שנראה מה שרון אלכסנדר מציע... בנתיים בתור מכינה תנסי את ניסן נתיב למרות שבבית צבי גם יש מכינות טובות.

SnoopyS*GirL

New member
מוכשרת שילי!

הייתי פשוט חייבת להגיב, מצטערת! יש קלטות וידיאו? גם אני רוצה לראות!! וחוץ מ
, הדבר היחיד שיש לי להוסיף הוא

actress

New member
ואכן זה קרה! "סל תרבות" קנו את זההה

ישששששש ישששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששש איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואני מחזיקה אצבעות שנצא במסע הופעות
זה דבר אדיררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה