קולנוע זה גם תרבות עולם, נכון?

D o r o t h y

New member
קולנוע זה גם תרבות עולם, נכון?

אתמול הלכתי עם מוסקט לראות את "צבים יכולים לעוף" סרט עשוי היטב, מעט הזוי אבל בהחלט נותן בוקס בבטן ומעורר מחשבה. בשבוע שעבר ראיתי את "להרגיש בבית" קצת מוזר אבל הרעיון נחמד, גם הוא הזוי משהו. ראיתם עוד סרטים טובים לאחרונה?

shellyland

New member
ואם כבר קולנוע

פסטיבל קולנוע ברזילאי החודש בסינמטקים. בפורום שלי מחלקים כרטיסים.

החיים שלי הם סרט מתח בהמשכים.

אז בשביל מה ללכת לקולנוע? אבל בכל זאת, כיוון שכדאי לפעמים לצאת מהאגו, סביר שאכתת רגלי ל"משפחת הקיסרים" כאמור בשירשור האחר. עוד לא ברור אם אלך לצפות בגירסה העברית = עם האחיין ה-
, או בגירסה המקורית בליווי אחר. וחוצמזה, תגידי לי דורותי, מה זה שירשורי התרבות האלה? בפורום אחד - רשימת ספרים, בפורום הנוכחי - רשימת סרטים. אני מניחה שאם אלך לפורום האחר - אראה את רשימת המופעים שהצצת בהם לאחרונה. המשיכי כך! המשיכי בעליית הביל"ויים!

זה הכל בגלל

שכשאני שמה, ב..זה, אני יכולה רק לקרוא או לצפות בטלוויזיה (זאולי גם זו תרבות) וכשאני לא שם, אני צריכה להספיק לצמצם פערים אחרי כל הזמן הזה שהייתי כלואה.

החיים שלי לעומת זאת

הם קולנוע אירופאי איכותי: שום דבר לא קורה, רק מדברים ומדברים על הדילמות הפעוטות של הגיבור.

../images/Emo13.gif

עדיף על חיים מסטיקיים ורדרדים של הוליווד, לא? לפחות יש ניחוח של איכות

משחקים בחיים על פי סרטים?

טוב, אז החיים שלי נראים כמו סרט סטודנטים דל תקציב, שהתסריט לא עבר עריכה כמו שצריך והוא קופץ כל הזמן לדברים שאין להם רצף עם הסצינה הקודמת. מתי נותנים על הסט הזה הפסקה לשחקנים?

סרט זר נפלא אשר מעניק מפגש

נדיר בין תרבויות שונות הוא הסרט הרוסי קוקושקה. מומלץ ביותר.

למעלה