קוליטיס

talspi

New member
קוליטיס

אני בן 17 (חח זה עדיין נחשב ילד) ואני סובל קצת פחות שנה מקוליטיס (פרוקטיטיס אם נהיה ספייציפים)....קראתי בעיתון לא מזמן על מחקר שנעשה במימון הטכניון על גבעול צמח החיטה (או משהו כזה) והממצאים של המחקר היה שהוא עוזר כנגד הקוליטיס...ויכול להועיל (90% אם נדייק לפי מה שכתוב) רציתי לשאול אם ידוע לך משהו על זה? או על כל דבר אחר שיכול לעזור כנגד קוליטיס.. אהה ודרך אגב, לקוליטיס יש קשר ישיר למשקל? יש ירידה במשקל בעקבות קוליטיס? תודה...

talspi

New member
אהה ועוד משהו

עכשיו קראתי במאמר שפורסם בפורום שיתכן תופעה של פריחות... בערך מאז שגילו לי את הקוליטיס גם התחילו לי אלרגיות באופן קבוע, אם זה בא ליידי ביטויי באדמומיות, וכן בצפדת (מן בועות קטנות שכאלה על העור) אז יתכן שהם נוצרו כתוצאה מהקוליטיס? כמו כן שאלה נוספת, אני נוטל קורטיפואם (קצף רקטלי שכזה) כתרופת נגד, לאחר שרפסל לא עזר לי (ואפילו כנראה גרם לגירויי יתר, העניין בבדיקה) לפי מה שהבנתי הקצף הזה הוא בעצם סטרואידים...השאלה היא מה התופעות לוואי שלו? כי בעיקרון שאני שומע סטרואידים - הקונוטציות שליליות...תודה

קוליטיס

חשוב לדעת על איזה פרוקטיטיס מדובר אבל לחולים שלי עם פרוקטיטיס אני ממליץ דוקאט על טיפול בחוקני סטרואידים- כמו קורטיפואם לגבי המשקל- מאוד תלוי איך התאבון רמת התאבון ופעילות המחלה מציע לך לשוחח עם הגסטרו שלך

למעלה