קולות הנפצים

מיכוש18

New member
קולות הנפצים

מה יהיה עם קולות הנפצים??
מילא שזה כל היום אבל עכשיו גם בלילות.....

varui

New member
מאיפה

ואני הייתי רוצה לדעת מאיפה הם באים ?
כי לפי ערכתי מגיעים מי חוץ לרעננה

Citizen Y

New member
הלילה אכן הרגשתי שאני ישן במטווח

איליה40

New member
תאמין לי – כאין וכאפס לעומת דרום תל-אביב

מקום בו כל 5 דקות נשמעו פיצוצים עזים בעוצמה שגורמת לרכבים לצפצף ולחיות רחוב לרוץ באטרף, וסיוט שהיה נמשך עד אור הבוקר. ועוד זכור לי איך היו יורים זיקוקי דינור מרכבים נוסעים על חלונות הבתים, זה היה מפחיד למדי גם. ואילו כאן זה כלום. שמעתי כמה קולות נפץ אילמים וחלשים למדי מכיוון מגרשי כדורגל וקולות שככול הנראה אמורים להיות חזקים מאוד מכיוון שכונת השבב. שם זו בטח חתיכת חגיגה.

gs1234

New member
גם ברעננה זה היה בכל 5 דקות

אני גר קרוב לרחבת המשביר ולרחבת יד לבנים, ובשני המקומות היו קולות נפץ עזים כל היום וכל הלילה. מעדויות של מכר (נער) הבנתי שהמשטרה מנסה לאתר את בני הנוער שזורקים אותם, וגם עצרה חלק מהם, אבל יש מאות בני נוער עם נפצים והוקצה מספר שוטרים מאד קטן. השוטרים חסרי אונים וגם עייפים מהמשימה הזו. לפי העדות, בזמן שהשוטרים עצרו שני נערים עם נפצים, עוד נערים ניפצו נפצים גדולים יותר מול עיני השוטרים. היו גם לא מעט "מופעים" של זיקוקי די-נור ברחבות האלה.

אתמול (יום ראשון) התעוררתי בשעה 7 בבוקר, ודקה אחר כך כבר שמעתי קולות נפץ. אולי בני הנוער האלה לא ישנו כל הלילה?

לגבי מקור הנפצים: כבר כתבתי לפני שנה שחלק גדול מחומרי הנפץ מגיע מיישובים ערביים באיזור השרון, דרך בני נוער שקונים כמות גדולה ומוכרים אותה לאחרים. בני הנוער מגיעים ליישובים באופן עצמאי, בתחבורה ציבורית או פרטית. השנה ראיתי שגם בחנויות הצעצועים ברעננה נמכרו נפצים מסוגים שונים בגלוי, אף על פי שהדבר אסור על פי החוק. אני מנחש שבמקום מוסתר כלשהו יש בחנויות האלה גם נפצים חזקים יותר, כי ככלות הכל, גם בעלי חנויות הצעצועים מגיעים מדי פעם למקומות שבהם הם נמכרים.

אני מתפלא שאף נער עוד לא נפצע מהנפצים האלה. זה בהחלט לא משחק ילדים.

למעלה