קולורטאץ'

di9010

New member
קולורטאץ'

עשיתי חיפוש לביקורת של החברה הזו - קולור טאץ . (באבן גבירול ת"א), רציתי לדעת האם החוויות דומות לשלי.
אז במידה ואתם זקוקים לשירותים שלהם.הנה הביקורת שלי:
דברים טובים: יש להם המון אפשרויות הדפסה שזה מעולה למדפיסים מקצועיים, המחירים בסדר לא רעים. , יש לא מעט תור ולא מעט עובדים.
אבל וזה אבל ענק.
(דברים רעים) השירות שמה גרוע ברמות בלתי הגיוניות. גם כשאין לקוחות יש יחס מזלזל ומתנשא. עדיף לשלם 100 ש"ח על הדפסה שחור-לבן לנייר A4 שחור-לבן, עדיף להדפיס בחנות כרטיס ביקור ב 200 ש"ח. עדיף לקנות קיסם במגה שממול ב 40 ש"ח. עדיף לתת לקבצן שיושב שמה , 200 ש"ח. אבל העיקר שלא להיכנס לחנות הנוראית הזו. (על אף המחירים הדי טובים)
והנה דוגמא: היום הדפסתי שמה כמה תמונות. מלבד זה שכל התהליך היה מזעזע ומעבירים אותך מאחר לאחר, אין מחירים, המוכרים מדברים מהר ועושים טובה שבכלל ניגשו אליך.
אז הנה הסיפור: בדרכ' יש הרבה לקוחות, אבל במקרה היו מעט לקוחות וחלק מהעובדים עמדו ולא עשו כלום.
אני לא הכי רואה טוב, וביקשתי שיעזרו לי לחתוך עם עם הגיליוטינה, עבודה של פחות מ 20 שניות. (מדובר על 2 עמודים, כל עמוד 4 שוליים).
הם לא הסכימו וענו באדישות עם מבט משועמם בעיניים ש"אסור להם". ביקשתי כמה פעמים והם בעקשנות, "תנסה לבד. זה נורא פשוט." במילים אחרות: אנחנו לא מוכנים לעזור ללקוח, מעדיפים לשחק באייפון או להביט לתקרה. יחס מזלזל, מגעיל ומתנשא. אגב אם הייתי מבקש להדביק על קאפא הם כן היו חותכים. כי: " על קאפא אנחנו חותכים על סתם נייר- לא". בסוף, היה לקוח נחמד, כשראה שאני חסר אונים כי אני לא מבין איך חותכים, וכי אני חושש שלא אצליח בגלל הראיה אז הוא הסכים לעזור לי עם העיניין.
ראיתי גם את הביקורת הזו, אבל החלטתי להוסיף גם את הביקורת שלי על המקום, (אולי יהיו עוד כאלו שמחפשים בגוגל)

מיכאל ג

New member
קולורטאץ' מיועדת ללקוחות ספציפיים

בגדול זה לאנשים שיודעים מה הם עושים, באו עם הקובץ מוכן מהבית, ורק רוצים את החומרה (כלומר מדפסות) שיש שם.

Mani Greenblat

New member
מדפיסה שם רק מעטפות בצבע מלא

מאחר ולא ממש מצאתי מקומות אחרים שעושים את זה.
מקומות שכן מצאתי לקח להם ימים ושבועות לענות, לתת שירות ובסוף גם המוצר לא הגיע.
&nbsp

Nandn09

New member
גם כן עוד אחד נודניק שחושב שמגיע לו הכל

(למען הסר הספק אני לא עובדת שם ולא מקושרת בשום צורה)
אני חושבת שיש שם עובדים דווקא נחמדים, הבעיה היא העומס האדיר שנופל עליהם ובאשמת המנהלים, והם לא אלה שצריך לבוא אליהם בטענות
כמו שמישהו כתב פה, זה מקום שמתאים לאנשים שמכירים את העבודה, ובכלל מה שביקשת לא רלוונטי והם לא צריכים לעזור לך בזה זה לא חלק מהשירות, אפרופו אתה נשמע לי אדם שחושב שמגיע לו הכל כמו הרבה ישראלים...זה כבר חלק מהשגרה שלנו, חושבים שעובדים קטנים הם עבדים שלכם. אתה בטח מאלה שלא אומרים שלום לנהג האוטובוס או לעובד הקטן כי אתה חושב שהוא צריך לשרת אותך ולשתוק.
יש הרבה אנשים והרבה עבודות בהזמנה כנראה, אני הלכתי לשם מספר פעמים רק בגלל המחירים וחיכיתי גם כן 3 שעות ובידיעה שזה המצב, יש שעות ממש עמוסות כנראה וצריך לדעת מתי להגיע, וגם ידעתי שהיתרון שלהם על פני האחרים זה שיש אפשרות לשבת על המחשב ולעשות תיקונים בנחת, דבר שאין לך במקום אחר (יש עוד מקום בת"א כזה אבל היחס שם הרבה יותר גרוע וגם יקר והמקום ממש קטן ולא נעים..) אז בוא נאמר ככה...אין ממש היצע או תחרות רלוונטית , עסקי הפרינט הם באופן כללי כל כך לא ריווחים כך שאף אחד גם לא ממש מצליח, זה שהם קיימים לכשעצמו זה נס ולכן אני מקווה שזה ישאר ולא יפול מביקורות כאלה ...גם ככה אין כלום במדינה הזאת בייחוד למעצבים אז לפחות שמקום כזה ימשיך להתקיים. אם לא מצבנו יהיה הרבה יותר גרוע.

di9010

New member
את בטח מהישראליים שחושבים שהלקוח שווה

רק כסף ואפשר לירוק לו בפרצוף, ולא לתת שירות.
זכותך להביע את דעתך, אין לך זכות לתקוף אותי אישית מבלי שאת מכירה את הסיפור.
כן, מה לעשות את מהישראליים המגעילים שקופצים בראש ודוחפים את האף שלהם מבלי שהם מבינים כלום.
בטח את מאלו שמעריצה אנשי השיווק שעובדים על זקנות.
עוד ישראלית ממוצעת ומטה שמתנהגת כמו עדר כמו כל שאר הישראליים וחושבת שהיא מיוחדת.
ביי אחותי .. מישראל ישראלי ( שדוחף את האף שלו ויורד לפסים אישיים כמוך ושאר הישראליים. )

למען הסר ספק איני מכיר אותך וטוב שכך.
למען הסר ספק, אני (גם) ישראלי. וגאה בכך

Nandn09

New member
תמשיך לחיות בסרט, כנראה שאתה מפרסם את המקום השני....

di9010

New member
והמלצה

היום הייתי בגלסי בת"א להמשך ההדפסות, המוצרים קצת יותר יקרים, קצת יותר טובים, והיחס מעולה
&nbsp

למעלה