קולומביה

mail man

New member
קולומביה

אהלן חבר'ה בתור אוהדי אואזיס אתם חייבים להכיר את הלהקה הישראלית שהוציאה אלבום בכורה החודש. http://www.myspace.com/colombiaband (השירים שיצאו כבר לאור : נצא לסרט , היי אתה , באה חזק , תקופות) 4 חבר'ה מוכשרים שעושים המון, אבל עדין מקבלים מעט תשומת לב בכתובת המייספייס שהבאתי יש תאריכי הופעות למי שמעוניין לא תאמינו כמה רני משען, סולן הלהקה, מושפע מקולו של ליאם, והלחנתו של נואל והדיסטורשיין של גאם. תהנו!

ואו הם ממש מזכירים את אואזיס...

בצורה מטורפת... יענו... ממש.... אפילו גניבה כזאת... למרות שאני יודע שהם מודים בזה... זה כבר יותר מדי אואזיס לייק. אחלה שירים.

טוב למרות שהם ממש 2 טיפות מים אואזיס...

אני ממש אוהב את השירים שם במייספייס חח

sok777

New member
אמ.. זה לא סותר. להפך.

אתה אוהב את אואזיס והם 2 טיפות מים אז..

כן אבל בד"כ...

אני לא אוהב להקות שיותר מדי מנסות לחכות להקות אחרות... אבל עדיין אני אוהב קולומביה... ממש.

shmuelr

New member
אתה לא תאמין מה היה קורה אם ליאם ונואל היו

מגיעים לביקור בארץ ושומעים על הלהקה הזאת ועל השירים שלה. הם היו באים ומפוצצים אותם במכות עד לדמעות ודם. זה גועל נפש, זה העתקת סגנון ופרסום על חשבון אחרים. ובכל המובנים: המקצבים , הלחנים , המהלכים של הגיטרה החשמלית בארפג'ו ובכללי כל העיבודים ומהלכי הגיטרה הבס והכלים , הסולן שמחכה את ליאם (ממש גרועעעעעע אני חייב לציין) . אם חשבתי שהם בסדר עד לא מזמן, עכשיו אני חושב שהם מסריחיםםםםםם!!!!

shmuelr

New member
עוד דבר , אני חייב להוסיף שהמלודיות בנאליות

ומשעממות את הביצההההההה.......... והמילים מפגרות , ואתה יודע מה.... אני לא אחכה לליאם ונואל, אני אבוא להרביץ לכם!!!!!!!!!!!

mail man

New member
אתה דביל

כשאואזיס פרצו לתודעה הבריטית אף אחד לא חסך בביקורת וטען שהחיפושיות היו מתביישות בזרם החדש הזה. טענו ובצדק שהשפעותו של נואל משנות ה80 פשוט מחזירות את הבריט-רוק כמה צעדים לאחרו. אחרי הסטון רוזס והסמיתס של אותן שנות ה80, אכן הגיע גל חדש: בדמותו של אואזיס, בלר, רדיוהד, פלאפ ועוד רבים וטובים. כל אלו נשענו על סאונד מוכר - אם תרצה - מועתק. (כולם יודעים ש Don't look back in anger מתחיל בדומה ל Imagine של לנון, הליריקה של נואל לא רק מושפעת אלא גם מתכתבת עם החיפושיות: בBE HERE NOW - חלק גדול מין השירים כוללים בתוכם מילים כמו " The fool on the hill ,and I feel fine " ועוד . תוסיף את המחווה של הקליפ מAll around The World ועוד ועוד, זאת תבין כמובן אם יש לך טיפת שמץ על מה אתה מדבר כאשר אתה מדבר על אואזיס, בריטניה, ומה שבינהם. קולומביה היא סאונד חדש, כזה שעוד לא נשמע בארץ. אם אתה, בתור חובב/אוהד אואזיס רואה בכך משהו פסול, כנראה אתה באמת מוזר. עד שניתן לשמוע דיסטורשיין אמיתי בעיברית ולהנות ממנו ברמה הכי קרובה לדבר שאנו מכירים ומוקירים אין סיבה לבוא להמשיץ. מדובר על מהפכה שמחכה לנו בין הידיים ואנחנו עדין לא עושים איתה כלום. אז במקום לדבר שטויות, לך תלמד קצת היסטוריה, לך תבין מה אתה שומע ולמה אתה שומע ואז תחזור ונדבר כמו בניאדם. עד אז, שבוע טוב.

mail man

New member
אני אקפיץ הודעה

אכפת לי שתדעו, וחבל לי שתשארו עם הטעם שהשאיר פה הבחור שהגיב אחרון.

למעלה