קולומביה

sok777

New member
קולומביה

ואני לא מדבר על השיר. אלא על הלהקה, שוב. אחרי הדיון שהיה לנו עליהם וכפי שאמרתי ידוע לי שהם מושפעים מאוד מאואזיס על סף ההעתקה מדי פעם אולי. בכל אופן, הייתי בוואלה וראיתי סינגל חדש שלהם. קחו: http://music.walla.co.il/?w=/4510/1056541 קודם כל, אני לא מתחרט על מה שאמרתי. הם מאוד מושפעים מאואזיס וזה מורגש. השיר הזכיר לי בהרבה נקודות כל מיני שירים של אואזיס. הרבה פעמים את Underneath The Sky. גם סיום השיר אואזיסי כזה וחוץ מזה, לסולן יש גיטרה כמו של גם. כאילו, כמו הסוג של גם. ה-היי-בירד האלו. בסכ"ה למרות שזה השפעה עצומה ואולי יש פעמים שזה נשמע העתקה אני חושב שהם אחלה חבר'ה ושיהיה להם בהצלחה. הם בטח איכותיים אם הם מושפעים עד הראש מאואזיס.

SHIR04

New member
בכללי להקה נחמדה:)

המילים בהתחלה גם מזכירות את השיר Up In The Sky..

you know who16

New member
../images/Emo45.gif..

לא אהבתי ממש..זה נשמע יותר מדי כאילו הם מנסים בכוח לחקות ולהעתיק מאואזיס.. והסולן שלהם בכלל לא עשה לי אתזה..אם כבר מחקים את אואזיס אז המינימום זה להשמע כמו ליאם^^

LetThereBeLove

New member
האמת שהשיר הזה סבבה לגמרי,

אם נתעלם מזה שהוא מורכב מהרבה העתקים משירים שונים של אואזיס. המילים כמעט מתורגמות מUITS, רק בעברית כזאת מעוותת או משהו.. בכל מקרה,אני מכירה את השיר הזה ממש ממזמן, וכבר הספקתי לחוות אותו ולהתרגל לזה שהם יותר מדי מנסים להיות אואזיס ולא עומדים כלהקה בפני עצמם, עם חומרים מקוריים ומחדשים.. אבל בגלל שהם מחדשים ואין הרבה להקות ששרות את הסגנון בעברית נסלח להם, וגם בכלל שהם בחרו "לקחות" את אחת הלהקות הטובות ביותר אי-פעם.

Girl Of Sun

New member
באמת להקה נחמדה,

מוזר שלא יצא לי לשמוע עליהם עד עכשיו, השיר באמת נורא דומה ל-UP in the sky ואני מהמרת על זה שהם שמעו אואזיס כל החיים שלהם
הייתי מציעה להם ליצור חומר קצת יותר מקורי אבל בכללי להקה נחמדה.

oasisforever

New member
קניתי את הדיסק לפני שבועיים

והם באמת להקה טובה השירשאניהכי אוהב בדיסק הוא שיר 4 למי שיש אותו מי שנוסע לסלקום ווליום בסוף החופש יכול לראות אותם כי הם מופיעים שם=

RoySupernova

New member
הו..

הסולן של הלהקה שהוא גם הגיטריסט הראשי וכותב השירים עובד בחנות מוזיקה בדיוטי פרי.. מי שיש לו זיכרון ממש חזק לדברים לא חשובים אולי ייזכר שפעם דיברתי פה על איזה מישהו שהכרתי בדיוטיפרי שעובד בחנות מוזיקה שם שמעריץ את אואזיס ודיבר איתי קצת על קולומביה וחשדתי שהוא בלהקה אבל לא שאלתי. חח אז לא מזמן כשנסעתי לחו"ל כבר וידאתי את העניין. האמת שדי ביאסתי אותו כשלא הכרתי בערך שום דבר שלהם.. לפי מה שהבנתי הבנאדם אפילו ניסה לגור במנצ'סטר כמה זמן ובסוף חזר לארץ. יש לי הערכה גדולה לכל אמן ישראלי שאוהב את אואזיס, אבל במקרה הזה ספציפית שמעתי רק איזה 3 שירים וקשה להגיד שהשתגעתי מהם עד כדי כך, למרות שהם הראו פוטנציאל. הסולן שר קצת מוזר כל הזמן, לפעמים יש בקול שלו קצת קצת ליאמיות אבל רוב הזמן יש בו משהו די מוזר שייקח זמן להתרגל אליו. בכל אופן, "המבריח" שלהם הוא אחלה חיקוי לשייקרמייקר.

sok777

New member
כן, אני גם מכיר רק איזה 5 שירים

וכמו שאמרתי למעלה, בכיף כי הם אוהבים וסוגדים לאואזיס. הם אחלה. ולסולן שלהם באמת יש ליאמיות

למעלה