קולולו
עלינו!

קולולו ../images/Emo65.gif עלינו!

|אייקון של צפניה משתולל משמחה ברגע שהודיעו שיראל בגמר האירוויזיון. היפ היפ|

Mיקי_

New member
טוב שלא קיבלת את ההודעה שעה אחרי

שפורסמו התוצאות
מתי אני מקבלת תשובה על המסר שלי?

NightElf

New member
מזל-טוב לשירי מיימון ../images/Emo140.gif

*מודה שלא ראיתי את חצי גמר האירוויזיון*

NightElf

New member
לא הייתי בונה על זה... ../images/Emo8.gif

לפני שעברתי דירה התלבטתי אם להביא טלוויזיה או לא, אבל לאור העובדה שבחודשים שלפני המעבר לא הייתי רואה טלוויזיה (אולי חצי שעה פעם בשבוע וגם זה בלחץ...), החלטתי שאין טעם להביא טלוויזיה, ולשלם לכבלים או ללווין. אז כרגע אני נטול טלוויזיה בדירה, סדרות וסרטים אני רואה בדרכים אחרות
ואני לא היחיד נטול הטלוויזיה

Benjamin Turner

New member
לצערי אתה אכן לא היחיד

(אצלי זה מטעמים הפוכים-אני רואה יותר מדי טלויזיה). בכל אופן, אתה יכול להביא טלויזיה ולהתחבר לאנטנה של הבנין עבור ערוצים 1 ו-2, אתה לא חייב לשלם לכבלים/לוויין. וכמובן
לשירי המוכשרת והמדליקה-הופעה מעולה (גם אם האנגלית קצת הרסה, כי היא שרה קצת פחות טוב בתחילת הבית באנגלית) ושיר יפהפה שפשע אם לא יזכה במקום הראשון. נטולי הטלויזיה יכולים לצפות בהופעה וכן ברגעי פתיחת המעטפות המשעשעים (המנחה: !Israel, you were hot) באתר האירוויזיון.

זה ממש ביזיון שלא צפית

דווקא ממך צפניה, מבקר מוצהר של תרבות הטראש, הייתי מצפה לסיקור קצת יותר נרחב. ואם לא אתה - אעשה זאת אני: קודם כל, יש לנו שיר מעולה, בכל קנה מידה אירוויזיוני. הבחורה אכן חתיכה, ובחורות גמדות זה תמיד חמוד - אבל לצערנו זה לעולם לא יספיק לבדו, כי גם המדינות האירופאיות התחילו להתאפס על עצמן ולשלוח זמרות מעוצבות למשעי. אלא שכאמור - השיר הוא באמת טוב. כדאי לשים עין גם על השיר הנורווגי (החביב עלי), על המחוות האייטיזיות הבלתי מתפשרות שבו. למרבה הצער, לא היה בערב שום רגע קאלט באמת עוצר נשימה: לא היה אף שיר מזעזע ממש, וגם התלבושות הפגינו סוג של איפוק במגבלות הז'אנר (שזה אומר שברור שהיו מלא זהבים סרי טעם וגזרות תמוהות, אבל אף אחד לא לבש משהו שהיה דורש ממנו להיות שיכור בפועל על מנת להסכים.). היו כל רגעי האירוויזיון המוכרים: מדינה ששולחת מישהו שגם שר וגם מתופף על תופים כסוג של ריקוד, צמד זמרים חננות עם גיטרה, זמר מזדקן שלאף אחד לא נעים להגיד לו שהגיע הזמן לפרוש, בחור עם שיק לטיני ובחורות כמעט עירומות רוקדות עליו. אין לנו מה להתנשא, גם אנחנו ניסינו את הטריקים הללו, אחד אחד. והעיקר - מחר הגמר
(שלא לדבר על זה שבאוקטובר יש אירוע שלם סביב 50 שנה לאירוויזיון אז בכלל.)

Mיקי_

New member
הו הא מה קרה צ'אסקה אכלה אותה...

אה זה לא השיר הזה...
מקום רביעי והפורום שותק?
קולולולולו.......
אני כימעט קיבלתי "דאבל" על הימור של שירי במקום ה-5 (בשניה האחרונה היא עלתה לי ל4..
) וכמובן היווניה המופלאה במקום ה-1. שאני בניגוד לכל הלעיזים הימרתי לכל הדרך... (גם אם היא קיבלה בהתחלה כל מיני 1 או שומדבר...) ובכלל אני חושבת שזו גאווה גדולה גדולה... והישג מאד יפה לשירי.

Benjamin Turner

New member
הגיע לנו מקום ראשון!!!

שיפור ענק לעומת חצי הגמר מבחינת תחילת הבית באנגלית, הופעה נהדרת, קול ענק ושיר פי מיליון, מאתיים אלף, שלוש מאות ארבעים ושמונה יותר טוב מהשיר היווני המעצבן שזכה. עד שהיה לנו סוף סוף שיר יפהפה, שיר שהייתי גאה בו, שאהבתי מאוד עוד לפני שבכלל ידעתי שהוא של שירי או שהוא המועמד שלנו לאירוויזיון, שמתנגן אצלי ברדיו דיסק בקביעות באוטו... אנטישמים ארורים
כמובן שכל הכבוד לשירי, וזה הישג מכובד ביותר (במיוחד במצבנו הפוליטי ד'היום), אבל כל כך הגיע לה, לנו, לנצח (ולכמה רגעים אפילו היינו שם, במקום הראשון... אוף). ותודה לצפרדעים

למעלה