נו נחמה?? יש? עדכון... יום שלישי היום
G galim29 New member 29/9/09 #21 נו נחמה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif יש? עדכון... יום שלישי היום
ל לולי72 New member 30/9/09 #22 באמת קולולולוווווו, למרות שאני אשכנזיה../images/Emo13.gif איזה כיף, מאחלת לך בהצלחה והריון תקין ובידיים מלאות
באמת קולולולוווווו, למרות שאני אשכנזיה../images/Emo13.gif איזה כיף, מאחלת לך בהצלחה והריון תקין ובידיים מלאות
A annabell Lee New member 30/9/09 #23 WOW...בהחלט נראה כמו תאומים. תחשבי על זה..שהתאומים שלך יגיעו לגיל 7, ואת תרוצי אחריהם "מקלחת! שיעורים!"....שלי יהיו בני 14 ואני אצרח "מקלחת! שיעורים! לא לסגור את הדלת שהבוי/גירלפרנד נמצאים!".. מה אני מקשקשת...מחזיקה אצבעות להמשך רגוע, עגול ומשעמם
WOW...בהחלט נראה כמו תאומים. תחשבי על זה..שהתאומים שלך יגיעו לגיל 7, ואת תרוצי אחריהם "מקלחת! שיעורים!"....שלי יהיו בני 14 ואני אצרח "מקלחת! שיעורים! לא לסגור את הדלת שהבוי/גירלפרנד נמצאים!".. מה אני מקשקשת...מחזיקה אצבעות להמשך רגוע, עגול ומשעמם
ה הניק שלי זמני New member 30/9/09 #26 וואו!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo171.gif../images/Emo6.gif מזל טוב!!! שימשיך עגול, תקין, קל ומשעמם איזה בשורה טובה על הבוקר
וואו!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo171.gif../images/Emo6.gif מזל טוב!!! שימשיך עגול, תקין, קל ומשעמם איזה בשורה טובה על הבוקר
מ מייקילולי New member 30/9/09 #30 איזה יופי ../images/Emo24.gif שיחקת אותה וזו ההזרעה שלא נתת לה סיכוי עוד כמה שנים תראי לילדון/ ילדונת שלך את השרשור שפתחת ביום שהוא נוצר ותצחקו ביחד . יקרה מאחלת לך הריון תקין, ארוך, קליל ומשעמם
איזה יופי ../images/Emo24.gif שיחקת אותה וזו ההזרעה שלא נתת לה סיכוי עוד כמה שנים תראי לילדון/ ילדונת שלך את השרשור שפתחת ביום שהוא נוצר ותצחקו ביחד . יקרה מאחלת לך הריון תקין, ארוך, קליל ומשעמם
ה הגולשת3 New member 1/10/09 #33 וואו מדהים!!! שיהיה בשעה טובה../images/Emo140.gif איזו דרך מדהימה להתחיל את השנה
K kululu2B New member 1/10/09 #35 תודה, יקרות שלי! חיממתן את ליבי וריגשתן אותי עם התגובות שלכן! אני יודעת כמה זה לא פשוט לשמוח בשביל מישהי אחרת כשנמצאים במקום של הכמיהה והתרסקות כל חודש מחדש ומאוד מעריכה את הפרגון והחום! נשיקות ומלאן אהבה
תודה, יקרות שלי! חיממתן את ליבי וריגשתן אותי עם התגובות שלכן! אני יודעת כמה זה לא פשוט לשמוח בשביל מישהי אחרת כשנמצאים במקום של הכמיהה והתרסקות כל חודש מחדש ומאוד מעריכה את הפרגון והחום! נשיקות ומלאן אהבה
G g a l i 2 6 New member 30/9/09 #25 וואוו מזל טוב איזה יופי!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif שימשיך שקט יפה ולתשעה חודשים מופלאים
ב בואינג 707 New member 30/9/09 #27 מדהים!! מזל"ט מלוא החופן שיגדל ויפרח וימשיך להשתרש עד הסוף הטוב בסוף פרוטוקולים מומלצים יהיו הזרעות?
מ מבוהלת ו New member 30/9/09 #28 מזל טוב מתוקה - וואוו איזו בשורה שימשיך עגול עגול ומשעמם מאוד... מזל טוב, כן ירבו כאן בשורות כאלו..אמן..
מזל טוב מתוקה - וואוו איזו בשורה שימשיך עגול עגול ומשעמם מאוד... מזל טוב, כן ירבו כאן בשורות כאלו..אמן..
א איתנים3 New member 30/9/09 #31 מזל טוב,נפלא רק בשורות טובות ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|4
נ ניגון הלב של קרנון New member 1/10/09 #34 מזל טוב ../images/Emo140.gif איזו מתנה נפלאה לשנה החדשה קולולוית שיעברו תשעה חודשים רגעוים ושלווים ותקינים
מזל טוב ../images/Emo140.gif איזו מתנה נפלאה לשנה החדשה קולולוית שיעברו תשעה חודשים רגעוים ושלווים ותקינים