קולולולולו

קולולולולו../images/Emo195.gif

טוב, כמו שכולכם יודעים [ומי שלא ידע קודם יודע עכשיו] מחר המנהל של הפורום המדהים שלנו, מר משה שטרית, עולה על מדים ומתגייס לו. אז מוש, כמו שאתה היית רס"פ וצעקת עלי כשאני הייתי סה"כ חניכה תמימה בקורס ד', שכל חטאה בחיים הוא שהיא איחרה למסדר, ככה יצעקו עליך מעכשיו... חחח סתם, שיהיה לך גיוס קל ונעים ומקסים ומועיל וכו' וכו' וכו' ותהפוך את המערכת לשכונה
ואל תדאג, אם תבוא לעשות אבט"שים בשקד אנחנו כבר נדאג לך לאוכל אכיל ולמקום לראות בו משחקים [וכן, גם נביא אלייך את נועם]
אז אממ.. שיהיו לך 6 [?] שנים מעולות בצה"ל ואל תשכח אותנו
ו... זהו [נו, תמיד הייתי גרועה בברכות
].. _______________________ כן, זה השלב שבו כולכם אמורים לשחק אותה ולכתוב הודעות סטייל "וואו איך הזמן עבר", "שיהיה לך גיוס קל", "תהנה בצבא" וכל זה.. אז תגיבו

מושוניקו......

אתה שאצלינו כמו בן בית לא יכול להגיד שאתה מתגייס? אני צריכה לדעת את זה מהפורום? בכל אופן גיוס קל ובהצלחהההההההההההההההההה

משה...

שיהיה לך 6 שנים של ימי עבודה מהנים במדים....זה לא בדיוק גיוס, כי את היום חיול כבר עברת.... אל תהפוך את המערכת לשכונה, היא כבר כזאת. שמור על (הכסף של) המדינה! ואם יהיה בעיה, תקרא לי- אני חושב שאני יודע מה זה חשבונאות לאומית. בהצלחה אחי!

ASTAR3

New member
אחי היקר...../images/Emo13.gif

שיהיה לך גיוס נעים ומועיל... אוהבת מלא...ומעריכה מאוד...

Philipil

New member
גיוס קל

ואיך לא, אחרי שלמדתי את זה בע"פ לא לשווא גיוס: ביום שירות אני כמות נחושת כגוש ברזל בידי נפח ושמו ציון חרשנית כרצונך, מגל, גלגל-חרושת או חרב ופגיון אז יאללה משה עלה והגשם
סתם עלה והצלח

JaboGirl

New member
מושמוש היקר

שיהיה לך גיוס קל.. המון המון בהצלחה בתפקיד שלך(אני מקווה שקיבלת שיבוץ שווה ושתאהב אותו). שיהיו לך 6 שנים מהנות ומספקות בצבא. בהצלחה!

LPgirl

New member
מושון היקר

שיהיה לך את כל ההצלחה שרק אפשר... ובנינו הצבא כבר קטן עליך... בהחלט נתגעגע ותחסר לנו אוהבתתת

Philipil

New member
זה לא מוסבר אבל משומה דווקא הכי

צעירים הם אלו שמשתמשים במונח הזה ראה הוזהרת

תקשיב לי טוב יא חתיכת בונג

צ'ונג מונג דונג לונג תחשוב טוב טוב אל מי אתה מדבר לפני שאתה פותח את הפה בברכת תל חי הסב-סב-סבא רבא שלך

MS6

New member
../images/Emo6.gif

פתח פה הפעיר הצעור החוצפן הזה... 2 בעיות יש לי עם צבא: 1. להתגלח כל יומיים 2. לקום בבוקר חוץ מזה זה דווקא נחמד.

כרגיל, ציפי חדת ההבחנה

מביאה אותה פעם נוספת
ומשה, אם אני מכיר אותך, אתה צריך להתגלח פעם בשעתיים ולא פעם ביומיים, אבל כנראה שיש לך רס"ר נחמד

MS6

New member
אגב הפעיר צעור היה די בכוונה...

זו העגה הצבאית החדשה (אחחח החיילים של היום..) יש רס"רים בקריה?

הוא צריך להקשיב../images/Emo35.gif

מה אני אגיד עלייך יא צ'יקמוק? לידך אני כבר הולך עם מקל הליכה ומקטר כל היום.

למעלה