קולאוטי לבית"ר ?

yarivlevi

New member
קולאוטי לבית"ר ?

אני לא חסיד של תקשורת אבל עקב העונה הנוכחית אני כבר יכול להאמין להכל ....

אסִי

New member
רק ממבט על שם הכותב פתרנו את הבעיה

אסף שקד. יותר חרטטן מאופירה אסייג. חבל שבוואלה לא בודקים את הכתבים שהם מביאים ואת ההיסטוריה שלהם בתחום... לאלה שלא יודעים ולכל אלה ששכחו, האיש מחזיק באתר בית"ר.נט ונוהג לכתוב הרבה שטויות (חפשו שם את הכתבה על כך ש"גורמים בצ'רלטון מסרו בלעדית לבית"ר.נט כי בעקבות שלא הרבה אנשים הזמינו את המונדיאל הוא ישודר בחינם", זה אחד הדברים המצחיקים שקראתי).

אסִי

New member
הכתבה היא של כתב מערכת וואלה

אז אין קשר למריבה של שחר עם הארץ.

לפני כמה ימים

הוא אמר לחדשות ``הוט`` שהוא נשאר בחיפה וטוב לו בחיפה,עדיף מה ששומעים ממה שקוראים...

lemmacantor

New member
קולאוטי לבית''ר - תמוז לחיפה :)

עסקה טובה, לא? -) בכל מקרה מכבי חיפה חייבת לרכשו את עומר גולן לפני שבית''ר יחטפו אותו.

TheWiseGuy

New member
../images/Emo31.gif

תמוז עדיין לא מספיק טוב בשביל לצחצח לקולאוטי ת'נעליים. ואנחנו לא צריכים את עומר גולן. שחקן אוברייטד בטירוף. אם רוצים להחתים חלוץ ישראלי במקום ארבייטמן אז את שריקי או את עזרן.

IVERSON11

New member
שריקי או עזרן..לא מספיק טובים לחיפה..

אשדוד..כמו שהיא היום..עם שריקי עזרן והולצמן בהתקפה..ודוד רביבו במחבר את המשחק של כולם..היא קבוצה מצויינת שהופכת כל שחקן ושחקן שלה להרבה יותר טוב ממה שהוא.. כשיפרקו את זה..נגיד ששריקי יעבור לחיפה..הוא לא יהיה אפילו חצי מהרמה שלו בעונה הזאת..זה לא קנייה טובה לדעתי

lemmacantor

New member
תמוז שחקן יותר מגוון ומהיר

קולאוטי מסוכן רק ברחבת ה - 16 והוא כמעט ולא מסוגל ליצור מצב לעצמו ואין לא טכניקה - הוא בהחלט סקורר, אבל גם מחמיצן ותלוי בחבריו בתורה מוחלטת. לדעתי, צמוז דווקא כן יוצר מצבים לעצמו, מהיר, בעל כח מתפרץ.

AKAKAK

New member
תמוז? אותו שחקן שיורק ונוגח באנשים בזמן משחק?

לא תודה, זה שהוא שחקן בית"ר מציל אותו מעונשים קשים בלבד. דוידוביץ נענש קשות ותמוז על אותה עבירה לא נענש אפילו. תודה רבה אני מעדיף קולאוטי על פני שחקן מגעיל כזה...

Cade Foster

New member
דווקא הוא אחלה בנאדם

סואן סתם עשה הצגה ענקית. יש לי רק 2 בעיות עם תמוז: 1. הוא גורילה, 2. טוטו זה שם של כלב
(זה היה אחד הגדולים של ג'
)

AKAKAK

New member
אני מציע לך לראות את המשחקים של ביתר מול

חיפה ופתח תקווה. תראה שם שתמוז עושה מה שדוידוביץ עושה ולא נענש על זה לעומת דוידוביץ בכלל בלי תגובת השופט ועל שחקן של פתח תקווה הוא ירק, זה שחקן הוגן? לא חושב כך...

Cade Foster

New member
לדוידוביץ' לא הגיע העונש

בדיוק כמו שלתמוז לא הגיע. זה שההתאחדות זה חבורה של בית"רים זה כבר משהו אחר שלא קשור לטוטו תמוז.

למעלה