קוטל חרקים ושאר ירקות

claimbing

New member
קוטל חרקים ושאר ירקות

יש לי תוכון... ויש לי 2 שאלות, 1. הוא כל הזמן תולש לעצמו נוצות לבנות[שמתחת לנוצות היפות והצבעוניות], האם זה נורמלי? 2. בלילה עוקצים אותי מלא יתושים, ואני פוחד להפעיל את הסנו [קוטל יתושים] כי הכלוב שלו בחדר שלי...אני סתם פרנואיד או שזה יכול להזיק לו??? תודה מראש!...

תלישה

לא ממש נורמלי שהוא תולש לעצמו נוצות תלוי אם זה נראה לך מוגזם ולא רגיל יש מחלה כזו והיא קשורה למשהו פסיכולוגי, רצוי שתתיעץ עם וטרינר ציפורים. בקשר לקוטלי יתושים תוכים מאוד רגישים לכימיקלים האלה אתה יכול להפעיל את זה לפני ששניכם נכנסים לחדר הזה כדי שלא יהיו יתושים. כשאתם שוהים שם אז לא מומלץ.

claimbing

New member
אוקיי...תודה...בקשר לקוטלי חרקים

אני מבין שאת הקוטלים לא מומלץ...אבל מה עם המרחיקים? אני מתכוון לרולר הזה שמגלגלים על הידיים ועל הרגליים..וזה מרחיק יתושים...זה גם יכול להזיק לו? תודה מראש!...

claimbing

New member
ועוד שאלה...תוקפניות...

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, יש לי תוכון. קניתי אותו לפני כחצי שנה-שנה בערך, ובכלוב שלו הייתה מראה...לקח לי בערך שבועיים-שלוש להרגיל אותו אלי[הוא לא היה האכלת יד] והכל היה אחלה...בנוסף, הוא חשב שהמראה היא זכוכית, ויש לידו תוכי אחר...מישהו אמר לי, שבגלל המראה, הוא לא מנסה לתקשר איתי כי יש לו "חבר" בכלוב...זה נשמע לי מאוד הגיוני, ואני בטיפשותי הסרתי את המראה... לא לקח הרבה זמן[יום בערך] עד שהתוכי שלי נעשה תוקפני...אפילו אצבע הכנסתי מבין סורגי הכלוב והוא נשך אותי[חזק!]...אמרתי לעצמי: "יעבור לו!"...אחרי שבוע בערך, ראיתי שזה לא עובר...אמרתי לעצמי "דיי, מכניסים את המראה בחזרה"...הוא ראה שה"חבר" שלו בריא ושלם, אבל הוא לא הפסיק לנשוך ולהיות תוקפני...אחרי חודש בערך, הוא קצת נרגע...הוא נשך, אבל זה היה נסבל...ואני הייתי חייב להשתמש בכפפה כאשר אני רוצה לשחק איתו... בכל מקרה, עד היום הוא כזה תוקפני ובזמן האחרון זה החמיר...ולכן אני פונה אליכם: מה אני יכול לעשות שהוא יוכל לבטוח בי שוב?! זה ממש מרגיז...הוא כאילו שונא אותי...
תודה מראש!...

hoolon

New member
הוא לא האכלת יד, לכן הוא לא יציב

בגלל שהוא לא האכלת יד הוא לא רואה בך אחד ממנו, אולי תליח להרגיל אותו אליך אבל אם תתרקחת ממנו לכמה ימים הוא ישר ישכח אותו ולא יאהב אותך כי הוא לא רגיל לבני אדם. חוץ מזה, איזה מן משחק זה עם תוכי שלא באמת משחק איתך אלא בקושי סובל אותך..

למעלה