קוו 13 בדן?

connex

Active member
ראיתי השבוע אוטובוס דן שנשא את מס' קוו 13
קוו חדש? טעות?
באיזה איזור ראית אותו? אני ראיתי באזור דרך השבעה/קפלן אוטובוס של דן באר שבע שעבר שם. לא זוכר אם היה עליו מספור. ראיתי שבדן באר שבע וגם דן בדרום יש קווים עם המספור 13. במה שראית היה רשום גם יעד או רק מספר?

DanBus43Maalit72

Active member
ראיתי השבוע אוטובוס דן שנשא את מס' קוו 13
קוו חדש? טעות?
לדן אין קו 13.
קו 13 הוא קו של מטרופולין שלא קשור לקו 13 שהיה של דן ובוטל.

תקלת שילוט באוטובוס שלא בשירות. יש קווים שהיו בעבר בדן ושילוט היעד שלהם עדיין ניתן להגדרה או מופיע בעקבות תקלה.

oshri1987sg

Active member
אני גם ראיתי פעם בתחנה הישנה אוטובוס אגד עם שילוט 663 שהקו היחיד שהיה למיטב ידיעתי שנשא מספר זה היה קו של סופרבוס מאחד החניונים בירושלים לקבר רחל שפעל לא יותר מחודש באיזו תקופה בשנתיים האחרונות שהיו עבודות במתחם קבר רחל .
נתתי את זה כדוגמא שיכול להופיע סתם שילוט על אוטובוס

raya

Well-known member
אני גם ראיתי פעם בתחנה הישנה אוטובוס אגד עם שילוט 663 שהקו היחיד שהיה למיטב ידיעתי שנשא מספר זה היה קו של סופרבוס מאחד החניונים בירושלים לקבר רחל שפעל לא יותר מחודש באיזו תקופה בשנתיים האחרונות שהיו עבודות במתחם קבר רחל .
נתתי את זה כדוגמא שיכול להופיע סתם שילוט על אוטובוס
בדן באר שבע קבלו כמה אוטובוסים מדן , ובכמה מקרים נשאר שילוט המספר מדן, ולא מספר הקו של דן באר שבע.
בפעם הראשונה שראיתי את זה שאלתי את הנהג אם זה קו 16 מקומי או קו 16 לכרמלית בתל אביב.

באיזה איזור ראית אותו? אני ראיתי באזור דרך השבעה/קפלן אוטובוס של דן באר שבע שעבר שם. לא זוכר אם היה עליו מספור. ראיתי שבדן באר שבע וגם דן בדרום יש קווים עם המספור 13. במה שראית היה רשום גם יעד או רק מספר
ברחוב המסגר רק מס' קוו ללא יעד

למעלה