קווסט...

swirrrly

New member
קווסט... ../images/Emo118.gif

אני מתכוונת לערוך עכשיו "קווסט", למי שלא יודע אני מספרת סיפור מסוים, ואתם מתחילים לשאול אותי שאלות של כן או לא עד שאתם מצליחים לענות על השאלה הגדולה הכללית, עד שאתם מבינים מה לעזאזעל קורה כאן! אוקי, זה בערך הקווסט היחידי שאני זוכרת מכל החיים שלי (אולי כי הוא כזה אמאל´ה
) אה ו... אני אענה על השאלות רק משעה 8 כי יש לי התחיבויות קודמות (
תמיד רציתי להגיד את זה...
)... אז בינתיים סתם תעיינו תחשבו, ותגיבו!
מי שמכיר - אני מבקשת לא להרוס... אל תשכח את הכיף שאתה עברת כשענית על זה.. קווסט זה דבר מאוד מדליק!!
אוקי אז ככה: ילדה אחת חיה בבית עם זוג הוריה. מאז שהיא מכירה את עצמה ההורים שלה אמרו לה לפתוח את דלת המרתף... יום אחד הם יצאו מהבית והיא החליטה לפתוח את הדלת... מה שהיא ראתה היה בשבילה פשוט שוק טוטאלי!! מה לעזאזעל היא ראתה שם?? למה הם אסרו עליה לפתוח את הדלת??

swirrrly

New member
אופפפפפפפפפפס!!!!! ../images/Emo118.gif

ההורים שלה אסרו עליה לפתוח את הדלת המרתף... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע קיצר אני משכתבת מחדש את החידה: ילדה אחת חיה בבית עם זוג הוריה. מאז שהיא מכירה את עצמה ההורים שלה אסרו עליה לפתוח את דלת המרתף... יום אחד הם יצאו מהבית והיא החליטה לפתוח את הדלת... מה שהיא ראתה שם היה בשבילה פשוט שוק טוטאלי!! מה לעזאזעל היא ראתה שם?? למה הם אסרו עליה לפתוח את הדלת??

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

זה המצב שאמרת:"אוקי אז ככה: ילדה אחת חיה בבית עם זוג הוריה. מאז שהיא מכירה את עצמה ההורים שלה אמרו לה לפתוח את דלת המרתף... יום אחד הם יצאו מהבית והיא החליטה לפתוח את הדלת... מה שהיא ראתה היה בשבילה פשוט שוק טוטאלי!! מה לעזאזעל היא ראתה שם?? למה הם אסרו עליה לפתוח את הדלת?? " את בטוחה שלא התכוונת שבשורה ה-2 המשפט לא צריך להיות "מכירה את עצמה ההורים שלה אמרו לה לאלפתוח את הדלת..." לדעתי בתיאור שלך שחכת את המילה "לא" צדקתי?

אוקיי , אני אתחיל ..

זה פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה (קוואסט ) אז בכיף , למה לא
האם היא ראתה שם גופות של השכנים שלהם שהלכו לאיבוד לפני שנתיים
(סתם זרקתי משהו פרוע שעלה לי בראש ... )

swirrrly

New member
חח נו תנו שאלות קצת יותר ../images/Emo118.gif

כלליות
והתשובה לזה היא - לא..

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

בין אם כן ובין אם לא זה לא משנה, אז בוא נגיד שכן.

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

האם לילדה אסור היה לפתוח את המרתף מבפנים? (אם כן, נראה לי שהבנתי את הפתרון)

swirrrly

New member
כן....... תפתחי את התשובה ../images/Emo118.gif

כי ברור מהשאלה שאת יודעת את הפתרון... אבל בכל זאת תפתחי את התשובה...

Meijen Shaggy

New member
הנה הניחוש שלי: ../images/Emo62.gif../images/Emo15.gif

ההורים הרשעים כלאו את הילדה שלהם במרתף, ואסרו עליה לצאת ממנו... כשפתחה את הדלת, היא ראתה שקיים עולם מחוץ למרתף - ומפה היא קיבלה את השוק..

swirrrly

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo118.gif

לצערי פתרת מיד, מה שכמובן הרס את כל ההנאה בקווסטים.. אבל עזר לגאווה שלך, אני מניחה.. אז הנה תועלת! ואם את זה בעצם אתה -
רק תוך כדי כתיבת ההודעה עלה בראשי הרעיון שאולי זה בכלל בן, ועדיף לי לבדוק את המין........ הממ.. אני אנסה להיזכר בעוד, סיפרו לי המון בזמנו.. המון שווים.. פשוט שכחתי

למעלה