קווסט- פרק 9

YossihNew

Well-known member
אז איך אבשה יברח לאבא שלו?

האם רייבן תתאושש ממה ש"גורי" עשה?

ולמה גם מאי מסתבכת?

Johyboy26

Active member
חשבתי על משהו , איפה תהיי העונה 2 ? באי או במיקום חדש ?

YossihNew

Well-known member
חמודים סוול ועידו. אמרתי לכם, אני מפרגן, חבל על הזמן. אגב, אבשה וגאיה זה עומרי ותום. אגב, זה פרק מחצית. אז תתכוננו לגילויים.

כן מאי. הרצאה. פילוסופיה. את יודעת מה זה אתרופוסופיה? האם זאת הדמות הכי טובה של שיר אי פעם? ולמה טסלר נראה כזה מנותק מהמציאות? לא יכלה להבין קצת יותר בגיימינג?

תגידו, מי הסמיך אותו בכלל? אני לא מאמין, הוא לא נגע בביצה הקשה.

כן, דורי לימד אותו. מסתבר שזה אמיתי. יש חטופים יותר סובלניים ממנה. אבל צליל חכמה. מאוד.

ידעתם שדניאל ונעה החברה ענו לקצת שאלות בלייב כששאלתי? מסתבר שדניאל המציאה את הכיף הסודי.

הרחפנים האלה. זה בעצם ילד עם טיסן 3: הנקמה של צחי. הר טירנגה. איזה שמות הם ממציאים כל הזמן.

אני שואל. אח, 32 סיביות. איזה זיכרון. איזו מערה? כן, לא, יכול להיות שהוא מצא משהו. מכרה או... אתם יודעים איך זה עובד אצלם.

אוף, החיוך של חברה. תסתכלו עליה. יש לה חיוך כזה חמוד. אני חושב שהסיפור הזה יהפוך לנסיכה הקסומה שלהם.

נראה לי שגורי יבין מזה משהו. כן, כן, האוזניות, אנחנו יודעים, צליל. איפה החומר המשלשל פה אגב?

קצת זמן לחשוב. כן, אכן פה. נראה לי.

אתה יודע מה זה פריזבי. כולכם שיחקתם איתם ב... כן, אין מצב. גורי פצוע.

תשמעו, אני בטוח שיונתן עבר פה פעם. תהרגו אותי אם זה לא אכזיב. אתם ידעתם שמיטל מיכאלי מפרסמת עכשיו פוסטים בטיקטוק? מעניין מה הם עושים איתם. עבדות זה קצת מוגזם.

אל תפעיל שוב אזעקה. בחייאת.

טיימינג יש לו.

אה, הקליטה. נכון. זה כמו הוגו שמוחק את כל ה... עותקים.

אבל גאיה פחות חכמה מתום ונינה. אתם זוכרים שאורי פפר ומיכאל אלוני שיחקו יחד בשוברי גלים? הבמאי והסוכן. והאבות שלה.

כן, אזעקות. אוקיי, מחצית... מי יודע מה?

אבל למה לו? אתה לא מזהה אותו? ולמה המסכה הזאת?​

שיר m

Well-known member
אני רק לא מבינה מה דוד חשב לעצמו כשהוא הכניס כל כך הרבה אנשים לאי שהוא גר בו "לבד".

למעלה