לא הגזימו בכלל. סוול יפה מדי לסדרה הזאת.
דוד על שם דויד דהן?
לצליל יש אחות? לכן אין כיף סודי? מעניין אם תהיה עונה שצליל תהיה רעה ותצא על מאי. כמו יולי ושרון. ששרון חשבה שהיא יצרה את המפלצת. היא ממש לא נרדמת! חברה, תסבירי לה על הפתעה. תחזירי את התליון! זה נגד אמנת ז'נבה!
מה יש במכרה? או עובדים זרים אולי. אולי צריך לשרוף את היומן.
אם הייתם נמרחים כמו גורי אז לא הייתם נשרפים. אתנה, אתונה, אותו דבר, חברה. צליל הזאת נבונה. אבל היא לא לבשה את התליון ב... כל כך לא רגיש, מאי. כל כך לא. ביי, חברה. אני אוהב אותך. בושה, מאי. תתביישי לך. והכיף הסודי? וצליל לא תצעק מול הים?
תארו לכם מה אם זה היה גורי שמגלה על השריפה. לא, זה משפט של חברה. וזה יפיל את מאי. נכון חברה? נכון חברה של חברה?
איזה שטויות, מבריחים ארגזים! זה בכלל עובדים זרים. אבל המטוס זה אנדרטה, לא? כביכול.
באיזו מסגרת הראיון הזה? הוא מסביר לה על מישהו שהיא מאוהבת בו? כן, הוא בטח יעשה לו חורים בסירה. לא, רפאל, לא נכון.
עוד רחפן? הם מתים על רחפנים. זה יכול גם להבריח דברים לסיני. צחי עושה מחוברים. הנה. קיבלנו.
צחי חזר. לאן עף ה... שיט. שוב פעם.
מקסימום תתבלבלי עם השני. קטטה, קטטה פוטנציאלית, קטטת חברים! חברה, חברה, אני אסביר לך על רחפנים. נכון? אני רואה הכל. אבל המזגן.
הוא לא רוצה להוריד את הכובע לפחות בדייט? לירז שבכלל בכלל לא שבר את המצלמה. חברה טובה לשיחות נפש. בהצלחה, מאי. זה לא הרחפן שגרם לך ליפול לבריכה.
חברה, את רוצה שנלך לאיבוד? קבענו להישאב לסדרה אבל בואי נלך לאיבוד. תביאו לי סירופ דליאז'! למה היא נבהלת בקלות? לא, ההוא שגונב סקופים. הוא שמע. זה מסע של 300 מיל (ים). שקט עם זה, מאי.
לירז הזה תחמן. קודקוד שווארמה.
כל הפרק חבר טוב שלי נעול וקשור. אבשה מבין יותר מדי דברים. לא הגאיה המאכזבת הראשונה שלו. אבל איפה היא היום...
לא, לא, חברה, את בסדר גמור. איזה חיוך. רחפנים תמיד נופלים על עצים, אני אומר לכם. להוגו היה מקרה כזה עם צלחת מעופפת לא? ואת לא חושבת שזה קצת מוזר לגורי?
חבר, אני אמרתי לך מראש שצריך לשרוף. איזה שמות הם ממציאים להרים.