קווסט- פרק 6

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לאבשה אחרי הגילוי על דוד?

איזו משימה יש לצליל ומאי?

והאם גורי ולירז יצליחו בתרמית?

YossihNew

Well-known member
משלוח? מה אתם שולחים? עובדים זרים? סתם מכשירי חשמל? אבל למה הם בעצם צריכים את המטוס?

אני מקווה שלא חשבת ככה על האנשים במאלמו!

גאיה על מחשב זה מוזר. מצד שני סוול יפהפייה. וקצת מוזרה. יכול להיות שככה היא באמת ולא לונה במציאות? עידו שחקן קומי מדהים, תדעו לכם. הוא בחור מצחיק.

היה לילה סוער עם צליל, אני מבין. לירז, אולי גם תעזור לו עם האוזנייה, תגיד לו איך להתחיל עם רייבן? יו, גורי, אני שומע אותך! אה, נכון, אנחנו באותו חדר.

טוב, מה זה לעומת לחכות שהמשקיע שלך יחזור מירדן... את עוד בסדר. האמת שהיא הייתה בעיניי צריכה להיות בזוגיות עם גורי. אדם אמנם גיימר, אבל הוא חתיך לפחות. זה לא לא הגיוני שיהיו זוג. גורי מצד שני... טוב, אבל זה אני והראש שלי. אה, הוא חמוד? חשבתי שרועי היה חמוד בעינייך. רועי שלנו, כן? היא אמרה שהוא חמוד. מאי, את גומרת תה כל כך מהר... רוצה עוד מנה? שלא יסריח לנו בעונה הבאה את כל האי. מאי מחלימה מהר.

הוא צמחוני, כולם צמחונים בעתיד.

שאלה מצוינת, חברה. איך עצוב לי עליה. טוב, אם את ממש לוחצת... בסדר, היה לך כיף להתראיין אצלה? לה היה נעים להכיר אותי. נכון חברה? אני לא שמח בשבילו.

למה אורי פפר תמיד צרוד?

כן, ברור שהוא מתעניין בלשכפל. לא, לירז, העץ שם זה... לא הבנתי מה רמז.

חבר! שלום. למה פה לירז לא חפר את הבור?

תגיד, אתה לא שמת לב שיש לו חברה? צליל מאוד חכמה. אתם יודעים, אני כמעט בטוח שבגאליס מישהו היה חולה בזמן נשיקה והייתה נשיקת שיעול. רונה, אני כמעט בטוח.

אבשה, אבל חבל על המים. תמיד נכנסים לרכבים.

צליל, נכון. זה מאוד חשוב, אני לא אומר, לירז. אז כשהיא תהיה אשתך לעתיד תהיו נשואים כבר 50 שנה.

לא, היא לא נשמה. חברה היא נשמה.

גורי, תסביר גם לי, נו.

מעניין מה יגרום לצליל לצאת על מאי לבסוף. כיף דב... אה, מדהים?

לא, לירז... לא, זה לא רמז. לירז!

צליל גאון, הבעיה זה החבר שלה. הכיף הדב... המדהים. אני חושב שלירז ימות. ממנה.

לירז, אלוהים. כמה אידיוט בן אדם אחד יכול להיות? צליל, את רוצה להעמיד פנים שזה גורי?

מעניין מה החומר. ולמה גאיה לא פה. זה מכרה לא?​

למעלה