קווסט- פרק 3

YossihNew

Well-known member
אז מי ינצח במקצה השני והאם זה יהיה גורי עם עזרה מלירז?

איך המזימה של מאי תתקדם?

ומה אבשה וגאיה יגלו?

YossihNew

Well-known member
אנשים מקפלים את הדברים שלהם באוהל. איפה ראיתי את זה פעם? לאאאאא אבשה! לאאאאאאאאא! לפחות המתמטיקה נשארה לך עם גאיה השנייה.

לא הבנתי, אבשה ראה את ה-SOS בפרסומת? את זה עדיין לא הבנתי. אנחנו, אנחנו. אתה ומלכת היופי. עידו, אני מפרגן לך, רק שתדע. בתנאי שאתה לא נוגע באלי סטין. רועי רביב לא מרשה. לא, טריק של אלכס.

תקשיבי, השורד שבי היה קצת יותר סבלני כשסיפרו לו סיפור!

מה זה, האחוזון העליון?

טוב, לפחות אף אחד לא זחל במזגן.

זה קצת דומה למה שהעורבים עשו. לא, אבשה, אני לא סומך עליו. בכלל. האמת שעל אף אחד מהם. אז 200 מטר לאנשהו מפה. מה הבעיה? לא, לא, לא כולם פיליפ.

לנווה צור יש שני אחים זהים לו לגמרי.

רגע, אבל הם לא רק הדמיה במשקפיים?

תצביע לי ימינה בבקשה. לא? חידת השקרן.

כן, כן. רק למה? תגידו לי? לא הבנתי.

זה מנגינת אווטאר. עץ החלילים? מה זה ה...

אבשה, אבשה, בחייך. חברה, אנחנו צריכים לתמוך באבשה. הוא חבר של שנינו. עם כל הכבוד לאדם.

אבל מה הפתרונות?! גם אני יכול להעמיד עץ עם חליל ולא להסביר לצופה מה הפתרון!

אוקיי, איך ידעו מי יוני הנכון?

אוקיי, עכשיו תסביר לי. אה, צל. נו. אוקיי.

אני לא מבין כלום.

איזה שמר? ממתי יש שמר?

אה, חייבים חליל. אוקיי.

אוקיי, משימות גאליס שנדחו. נכון? אלו משימות גאליס שנדחו. גורי אסמטי?

חברה, את כל כך מחייכת.

אז מה... איך הוא מנצח...?

בנג'י? מי זה בנג'י ולמה את הולכת לעורך הזה, שלא מבין כלום בעריכה, כן, במקום חבר שלנו? אל תפקפקי בו, חברה. אה, נכון, הוא כימאי.

הוגו, שכחת הכל. בושה.

אלוף לגמרי. ויש שתיים מאוהבות פתאום.

תתביישי לך, אישה שהיא בכלל לא חברה. נוח לא תמיד היה יפה. איזה כיף דב... אה, יפה. המצאתן לבד?

עידו כזה בוס. תראו, הקופסה השחורה יכולה להטעות. נכון, לירז? ספר להם על הקופסאות השחורות שחוזרות על עצמן. הם בטח ראו את האמיליה גריי וצעקו צעקות על המיועד. זה היה בדרך. כן, היא ממש נינה. היא לא, אבל כמעט.

נגה שפרמן. אוקיי. אבל לא נורא, תגידי לי ואני אעקוב. אנחנו החברים עוקבים אחד אחרי השנייה. אני גם חייב לה קצת... אני מזכיר מי נחת על ראש אתנה. העורב. רייבן. לנעה יש פרצופים כאלה טובים. בעיקר כשהיא כזה לחוצה. כמו לילוש. שיחה טובה. מה גאיה הייתה חושבת עליה?

אז בסוף זאת הייתה מאי שכתבה לו? לא יפה בכלל. ולא משנה כמה תחמצני, השיער הזה בכלל לא יפה לך. הוא לא שיער יפה של חברה שלך! נכון, תקופה מיותרת.

בסדר, יונתן קצת יותר. נכון? עוד פעם שיחה לאור המדורה. כמו תום ועומרי. לפעמים יש לי חלום- לכתוב את הפרקי פילר, להוסיף 30 פרקים לעונה. אני אוהב עצי טונה.

חברה, אדם יאהב אותך. איך את נראית? את נראית סבבה.

מה שהיית צריכה לעשות, גברת מאי שלא נופל בתמוז (כן, לא מתה על מוזיקה), זה לבקש מצליל או מחברה או ממישהי ללחוש לאוזנייה באוזן שלך. נכון? נכון? זה קצת כמו שצילמו את שרון ורועי. כן, אמרתי כבר, מאי לא נופל ביולי.

קופסת טונה בלי לשונית זה קשה. אין מצב שהאמא זאת סנדי בר, כן? או שזה סיפור לעונה השנייה. אוי, שיט. מה הוא מצלם היום? אגב, ורד פלדמן עוקבת אחריי בטיקטוק. אל תדאגו. גם לפעמים יש אנשים כאלה ביער, סתם ככה.​

למעלה