קווסט- פרק 2

YossihNew

Well-known member
אז האם גאיה תאמין לאבשה?

איך המזימה הזדונית של מאי תתקדם?

ולמה צליל מתבלבלת?​

YossihNew

Well-known member
אבל איזה מסר אבשה קיבל בעצם? זאת השאלה שלי. פתיח לוגו...

אה, מועדון. ברור. היי, חברה. היי, חברה של חברה. תיזהרי ממנה, חברה, היא לא באמת מי שהיא אומרת שהיא. היא... ניצבת. לא, זה לא השם האמיתי שלה. כבר עברנו על זה. כן, לגמרי עדי. עורב זאת החייה הכי נקמנית בטבע אחרי בורי. נכון, נכון, אין לה רוע. מה זה ג'י ג'י? אוף, נעה כזאת חמודה פה בסדרה. גם במציאות. הכי חמודה והכי טובה. אני מת עליה מאז שנהיינו חברים טובים. כן, רפאל, הבנו. התליון!

נו, חיפושי הורים, אתם יודעים איך זה. רוב הסיכויים שאיבד את זיכרונו. עוד פעם מטוס נעלם מהרדאר. זאת נטע פלוטניק הזאת, אומר לכם. איך הוא סימן לך? איך הגעת לפה? חבר, תסביר לי, אתה חבר. זכרו שבמקור דמויות מסרבות להרפתקה. לא, חבר, לא, אתה לא משוגע. מה קב"ט? היה לו אבא אחר שהיה קב"ט לתפארת. תאמינו לי.

לא יודע, פיליפ לא עובר לי באף אחת מהדמויות. אגב, עלילה שאני הייתי עושה: מאי צריכה להתחיל עם גורי. וצליל מתאהבת גם בגורי במקום בלירז. תארו לכם את מאי מתעללת במי שצליל מאוהבת בו, זה יכול היה להיות מעניין. אבל הוא לא הדורי שלנו פה. כן, תשאלו את הגורל מה הוא רוצה מיונתן. כן, הוא יודע לשתות.

באיזו מתכונת הוא מספר לה? לא הבנתי. ולא הבנתי, הכתבת חותרת תחת הכתבת החברה שלי?

גם אדם אהב את עצמו.

מסכנה חברה. אולי היא הדמות הראשית? אה? תראו כמה מתמקדים בה. לא כתבת את השם, חברה. כתבת רק סמיילי. שזה מאוד מתאים לך.

לא, זה לא עדי והוגו. היא רוצה שהוא יחפיץ אותה, מה? לא שלא הייתי עושה את זה, אבל הייתי עושה את זה רק כדי שאדם יהיה פנוי לחברה. אוי, גורי. כן, גם אנחנו חכמים בשמש. אוי לא. כמו תמיד.

נגמרו הימים שהיית מלכת היופי! עכשיו יש לנו רק את כרמל בין ו/או דניאל גל... סנדי בר?! טוב, היא לא תהיה פה הרבה. אל תיקשרו אליה. נראה לי היא מסתירה משהו. אני חושב. אבל למה אבשה חשב שאבא שלו פה בכלל? הוא ראה פרסומת? אמרתי לך, לנסוע לאילת. הכי פשוט.

אוי, לירז. זה לא שפיליפ רע, הוא טוב, אבל... בחייאת. דמות מזעזעת. איזה ראויה לך?! תוכיח אתה קודם שאתה ראוי. הם תמיד מלכלכים את החולצות. תמיד.

אהההההה, הוא אלכס!

כן, זה תיאור מתאים לחברה. כן, כן, סינדרלה. אתנה! יפה. אגב, מי נחת על ראש אתנה? העורב. רייבן.

גאיה נעלמה הפרק.

תראי, את תמיד יכולה לשים אוזנייה ושהיא תדבר במקומך. וכן, באופי. גם אני קצת התאהבתי באופי של חברה. שמאז אני קורא לה רק חברה. לא כמו חברה השנייה, אבל חברה. כן, ללא ספק שרון.

הוא לא אפס, גאיה. הוא בחור מאוד נחמד במציאות. אה, הלכת לאיבוד? זה לא היה קורה לנינה או תום. אבל יאללה, תמצאי פה איזו עיר אבודה או משהו... היער גדול.

אבל למה לא לרשום שם שם?! אה, אבל יש מספר. אבל הוא אמור לזהות את הקול של חברה... לא? לא שוכחים את הקול שלה. וכן, ככה היא כותבת. תאמינו לי שככה.

מסכן חבר. לא באת, אבל אתה חבר שלי. נכון חבר?

את לא חברה! את כולך שקרים! תמוז לא נופל במאי!

ככה סתם המטוס נמצא לו ביער. ככה סתם.​

שיר m

Well-known member
לא יודע, פיליפ לא עובר לי באף אחת מהדמויות.
על מה אתה מדבר הוא פשוט מצויין
אה, הלכת לאיבוד? זה לא היה קורה לנינה או תום.
כל כך לא אמין שהיא הלכה לאיבוד...
ככה סתם המטוס נמצא לו ביער. ככה סתם.​
לא אמין בכלל...

אה, אני רואה קצת באיחור, תצטרכו לסלוח לי

שיר m

Well-known member
זה לא אבל זה קורע, וזה עובר לגמרי כבנאדם אמיתי

Johyboy26

Active member
מה יש ליוצרים ודברים ענקיים ביער ?
בעונה 2 של גאליס ספינה ,
פה מטוס