רייבן, די. כל הזמן "עורבים זוכרים", "עורבים זוכרים". אבל תכל'ס מה את עושה? כלום! נמאס לי, תני לחברה לעשות תוכנית. כן, רפאל לא... תשחררו אותו, הוא לא מסוכן, הוא... יחשוב שהכל משחק. זה יקום, לא משחק. לי היה רעיון כזה בגאליס. קצת לא פייר. איזו מסכנה צליל. וזה יקרה עד שיבואו שלושה גיבורים שישחררו את הממלכה האבודה. חזק יותר? הוא לא חזק, הוא לא כלום. תגידו, בכמה סדרות של חברה יש לה גאיה? בכל סדרה גאיה. וגם עידו שם איפשהו.
גברת יולי סער! אה... מאי. סליחה. פשוט היה לי פלאשבק קיצוני לסיימון. תמיד בסוף הסדרות שלהם יש רע שאוסף את כולם ומאיים עליהם. ונווה צור שם משום מה. אולי הוא המנחוס. תתבייש לך, ככה פגעת בפרנסה של חברה. צריך את חברה בדרימארס. אתה כן, אתה בעלה לעתיד. גורי ורייבן צריכים להיות ביחד רק בגלל שהאותיות האחרונות שלו זה האותיות הראשונות שלה. די, נו, צליל, חומר משלשל. מסורת. אגב, למה הם לא חושדים שגורי לא שם? או ש"לירז" לא שם? הם יודעים שיש עוד אחד. אני מהמר שאבשה עשה תרגיל מבריק. נכון, חבר?
איזה מזל יש לך, גורי, מי היה מאמין.
עבר פה איש צבא אחד, עם בלונדינית עם שם של חודש. ראיתם? לא? שוב דמיינתי דברים כמו שדמיינתי את אורי ורד. אבל איפה הימים שיעל איימה על נועה ולא היה אכפת לה מהכסף שלה רק כי היא שנאה את ההתבריינות שלה לזוהר...
אתה בטח כן חשבת על זה, נכון, חבר? אתה רק מעמיד פנים. תרשמו בפרוטוקול. מישהו אגב יכול להסביר לי איפה הפרוטוקול? חבל שרפאל פספס את ההזדמנות. אבשה חייך. הוא מתכנן. רואה, גאיה?
נקווה שלא מסריח לגורי.
אבל תמיד המסכה. כל הזמן. ואני לא סומך עליך, מעצבן אחד! שהוא במקרה שחקן טוב ותמיד ידעתי שהוא שחקן טוב. אגב, ידעתם שחברה פרסמה סטורי שהיא אומרת לחברה של אמיר ולאמיר שלה להתנשק כדי לנקום בהם? בדיוק כמו במתחם. כשאיימי צילמה את חברה ועילי צ'פמן מסתכלים בכעס על מיכאלה ואמיר. חברה תמיד יודעת מה להגיד. חכמה ונבונה.
רפאל! ידעתי שהוא המנחוס. למה אתה והשירותים כל הזמן? אוי ואבוי. זאת הנקמה! הנקמה! אגב, העתיקו לי פוסט בטיקטוק על אלה סיגלוביץ'.
מה קרה? באמת? רגע, ורפאל מספר עוד לדגנית? הנקמה. אני לא אופתע אם זה אפילו אותה סצנה מגאליס. טוב, לפחות "עד הסוף" נאמר. כן, גם אני מצטרף. אה... חברה! לא יפה! את כבר לא חברה! איך הייתי? מה המשקפיים קשורים? חברה ממש מככבת שם. דליפת גז? טוב, חייבים לחתום על זה שמעבירים את המכרה ל... אה. הנקמה בו. שלוש עשרה שנה של נקמה. אה, הם עובדים עליו.
אחים לחומר משלשל. כן, גורי. אתה תהרוס בסוף? לא שמו לו מספיק חומר.
הוא שם בפנים קולטן?
כי חומר משלשל, גורי. בחייך. זה בסדר. אתם מבינים. לא דמיינת אבל ינשוף, כן? או גמל? לא, זה סימן מהיקום. אולי גורי יסייע בסוף. יופי, גורי. ממש יופי.
ומתנהגים כאילו אנחנו חולים במחלה של קרני. כן, שומר מוזר. אתה נשאר לשמור. אה! אתה!
אה, נכון. שכחתי מהמלכודת דובים. כן, מתחבא ביער, כמו כולם. אוקיי, עכשיו אנחנו מגלים את הקטע. כמה זמן עבר בין לבין? ולמה רפאל לא שם לב? סליחה, שאלה רטורית. גם בגלל הנקמה, חברה.
אבל למה השאר מאמינים? הם לא רואים כלום!
וגורי? טכנית לירז לא עשה לצליל כלום.
ולצעוק ליעם המלך. תזכור. חשבתי שהוא ינעל.
לא! לא גורי! מאי, נו בחייאת.
יש שתיים? כן, יש מצב שעבדו עליכם.
מאי לא אבידה גדולה.
אתם יודעים שהוא לא טוב בזה. ועוד אחרי נקמת החומר המשלשל.
יוני, סתום. שקט. שוב פעם, שקט. מישהי לקחה פה קורס במיקוח, אה? לא יפה. כן, את גמל. זה מהיר מדי. נועה בן שושן, אני מזכיר לכם. מאי אפילו לא עברה את הנפילה של נועה ויולי! אתם יודעים?
מה הוא באמת עושה?
אז מה בחרת, מאי? יופי. אני חושב שצריך לא לתת להן שם של חודש. ובלי כיף דב... מדהים. איפה רפאל?
דביל. הייתי צריך לנחש.
רפאל... אבל גורי כבר הצליח. לא? כן, לפחות חברה בסדר. גם ככה אין לה עבודה. בסדר, לא התפוצצה להם אונייה. נכון? גורי עם מקל זה מצחיק. אה, עבד. אה? אלימות מילולית, לא הייתה קטטה. אמרת, אמרת. כמו שהוגו תמיד היה הכי טוב בגאליס. אז גורי ניצח?
הם לא נראה לי מבינים עברית. מלכה, מלכה. מאי מלכה. לא משנה. רגע! אבל הכיף הדב... המדהים... אתה אל תדבר על תרופות. אבשה תמיד מלך. בנג'י לא! לא מלך. סתם מעביד. ואני רוצה להגיד על חברה, אל תסתכל בקנקן אלא תן לו לעקוב אחריך באינסטגרם ולהגיב לך בטיקטוק. וזה משפט אמיתי. מעניין איך מאי תהיה בעונה הבאה. אתה יודע, גורי, שהיא מסכימה לכל מה שאומרים. היא ניצבת. ושקט עם העורבים הזה. מעניין, הם לא התנשקו בכלל. לפחות הם יהיו בעונה הבאה, סוול ועידו המלך האהוב עליי. שתכף יש לו עוד תפקיד, אז נחכה אחרי עם פינת הדמויות. בסדר, עידו? אוי, חברה מתרגשת. ורד. אוקיי, קוראים לה ורד. יש מלא פרחים! ובפעם הבאה לך על משהו יותר קטן.
מה עוד רגע? באמת, מה איתם? עזבי, עזבי, סעי לאירוויזיון. יהיה בסדר. וגם הצלחת לתעד את הנקמה בהוגו...