חזרנו לנקודת ההתחלה? למה הוא נואם לו בקול? רוץ, אבשה, רוץ!
למה אני מצפה שזאת תהיה דגנית? כל הזמן. דגנית, אני לא צריך שתגידי לנו הכל.
לא מתעמתים עם אישה שיש לה עלייך טונה של לכלוך. את והשם המעצבן שלך, אגם! טוב, מאי מצחיקה אותי. ויש להן איזה קשר מוזר. סודי. אז לא יהיו יותר כיפים דב... אה... מדהימים.
ברור לי למה הם חשבו שאפשר לפתח את ליטל ולא את ליזה. אמא של מישהי יותר טובה מרעה עונתית.
מטפס על עצים. כמו ההיא.
מעניין מה קרה. אבל לא היו לה 400 קודם? לא, אנחנו אמרנו 400, בלי האלף! אוקיי, אז טעיתי ושיר צדקה. והוא עשה דורי. אז אני מאשר שאדם לא לגמרי דביל, ואני מאשר לו להתחיל עם חברה. למרות שאני אישית הייתי מעדיף ש... אתם עבדתם עליה.
מה כל כך מסובך לתכנת את זה ככה? אגב, אם צליל הייתה צורחת על לירז מול כולם או שהוא היה שומע אותה מדברת? איך כבר הגענו לגמר? הקדימו? כנראה שכן. אוקיי, תאומים נחשים. למרות שגורייבן זה משהו שעובד יפה, גם צלירז.
כולם טובים בטוטו לאחרונה. כן, זה חץ. בחייאת. אתה לא חייב לשאול.
אוי ואבוי. אני יודע מה זה. אני יודע במה אתה בטוח. לירז, לא. אתה בטוח שזאת הכוס הזאת, כן? פשוט המקבילים שלכם... זה זה, אה? נפל לטריק הכי ישן בספר.
היא יודעת, חברה, אבל יש לך הפתעה. מי עשה למי ככה בגאליס? תראו את חברה, איך היא מסמיקה. למרות שאני מעדיף את אמיר השני. בוא'נה, סדרה אחת יש עורבים, סדרה שנייה יש נשרים, ואני בכלל רואה החממה.
גורי, בחייך, אני הזהרתי את כולם. למה אתם לא מקשיבים לי?! ולמה בכל סדרה, כל פעם, ולמה אני חש שהשליח של אדם נוקם בשליח של הוגו?! למה?! למה נווה לא מסתיר את החומרים האלה, הוא יודע שיש בעיה עם זה ליד ידיים זוממות!
מיי דיי! מיי דיי! אה, ניתקו את הקליטה. סוללה? אוקיי.
העדפתי את נועה בן שושן. לה היו סיבות. אבל יותר סצנות לחברה בעונה הבאה. זה כזה לילוש להציע חברות. נכון, יש גמר.
עד שניקינו את אדם מגאליס, ואז את ארז. כן, אני יודע, לירז, הבנתי מראש. אני אומר לכם, אם אני אכניס חומר משלשל לתסריטים החדשים ש... אני לא אמרתי מה אני כותב. רק אגיד שאתם לא תקראו. ושלא יהיה פתיח לוגו, בתקווה. אולי גורי ידבר עם מישהי מאחורי הדלת.
תכל'ס לירז עדיין חרא. לא מת עליו.
כן, אל תשתה כוסות זרות. זה אומר אבל ש...
אפלטון? כן, יש בזה משהו. עצוב קצת.
תכל'ס יש דמויות של עידו שהייתי שם מעל אבשה. ואתם יודעים מי הכי למעלה. לא הבעל של ההיא דווקא. אז איפה הוגו שיכין מגדיל טווח ויוכל לשדר למיקה שגם משדרת מהמכשיר קשר שלה? אוי, איזה חרא. מלכודת דובים?
מנסים להעביר לי מסר, אני חש. אתם יודעים שקולטן זה לא מהמילה קליטה? גם פגסוס זה לא מהמילה סוס. לפחות את חברה תשחררו. ואותו, מה רפאל יעזור לך? טוב, זה כמו באילת...