קווסט- פרק 16

YossihNew

Well-known member
לפני שני פרקים אחרונים בשבוע הבא!

אז האם אבשה ויפתח יוכלו לברוח?

מה גאיה תעשה אחרי שגילתה את אימא שלה?

למה צליל ומאי במשבר רגע לפני ההצלחה?

והאם לירז יגלה שגורי פגע בו?

YossihNew

Well-known member
תמיד הם אוהבים לקשור בין מישהו למישהו. יונתן ונינה, עומרי ותום, אבשה וגאיה. תמיד הם מגלים סוד משותף. אני סומך על יפתח. מצד שני אני מאוד סומך על אבשה.

כמה הספקתם להצטלם? כמה זמן אתם מכירים שהספקתם בכלל להצטלם ככה? והכוכב בסדר? אז גורי ינצח? כיסא גלגלים קשה. אבל קב יש לי. כיסא גלגלים לקחו בטורינו. איזו מסכנה צליל. אבלמעניין מה יהיה עם מאי בעונה הבאה. ועכשיו נזכרת, צליל? אבל בעונה הבאה אולי צליל לא תהיה, ואז לירז יהיה עם מאי באמת, ואז צליל תחזור ותנקום בעונה האחרונה... אבל אין לה מדריך מבוגר.

ותכף שוב תהיו רחוקות כי היא מפוטרת. אז כן יש מצלמות! אה, הם גילו על סירת ההצלה. את עומדת להשתמש בדינמיט על הסירה? מאיפה קיבלת את הרעיון?

והוא לא מקליט לו את השיחות? וזה לא חשוד? אם אדם מבלף אז הוא מבלף ממש. ולירז צדק בדרכו.

הספיקו כבר? אתם יכולים לבנות כנפיים ולנסות לעוף. אה. יפה, אבשה. אתה סוג של גיימר בעצמך.

מתישהו הוא יראה את צליל כשגורי מסמס לו. אם אדם, לא אם האדם. אה. זה לא מחשיד. עכשיו יפה. הנחש!

זיקוקים, על הניצוד של עתידים, זיקוקים... מאוד טוב.

זה לא בשבילכם. חברה, אני רק רציתי להגיד ש... רגע, איפה חברה הלכה?!

מה ראית? רגע, הוא יוני... והוא על האי גרין. יוני... גרין... זה לא כזה פשוט.

הוא לא השני. לכי תדעי, מאי. כבר קרו מקרים. אבל יש למאי קצת אהבה לצליל. בערך. מה עם הערוץ?

ליזה גם ככה במצב קשה.

כמו פטריק. נו, מתחת לסלע. ברור שהוא לא מנצח. רייבן? רייבן.

לא טוב. איזה קטע. גורי, יש לך טלפון. תענה, לירז, אתה מסנן את עצמך.

גם מאי קיבלה את הנחש. אה. כן. אז הוא לא בוחן אותה? כי זה ממש עובד לה והיא השיגה מה שרצתה. רעיון מוזר יש לך.

תכף יעצרו אתכם. נחש. בזבזתם את הזיקוקים? כי אפשר לירות עליה. בדרך כלל היא שמה נחש בקופסה. אוי, נו. ומה זה פרק בלי חברה?!​

שיר m

Well-known member
טוב בסדר, ציפיתי ליותר מאדם

כנראה שצליל היתה צריכה שישברו לה את הלב כדי להיות בנאדם...

למעלה