זאת הגננית שם? שזאת בעצם אמא של גאיה? מסכן אבשה. אבשה חבר. לא הבנתי רק איך הוא העביר לו מסר.
אז גברת דגנית, את לא מבינה בעלילות! כן, גורי נפגע.
וואו, לירז חצה קו. לירז, תנסה לא להציג את עצמך בפני בנות כבעלן לעתיד ואז יהיה בסדר. אני לא מקנא בלירז. "תפקיד אחד נתפס", לא "תפקידך". זה אפילו לא נשמע אותו הדבר. אתה לא שכל ולא יופי. צליל שניהם. זה קטע עם דמויות בשם צליל.
רייבן, את דווקא מאוד סתומה אחרי מה שעשית.
מה ליזה עשתה עם הקליטה? רק עכשיו היא הפילה? תראו איך ליזה קיבלה את סאונד הנחשית הידוע לשמצה. אתם יודעים, מי סומך על דמויות של לירז, מה? כמה פעמים היא כבר הייתה רעה? גם בטהרן. מלכת קור. לא יודע, גאיה לא עוברת לי כמו בן אדם נורמלי. היא לא אמורה להיות, אבל זאת סוול וזה מוזר.
פיליפ היחיד שיכול לריב עם עצמו. אוקיי, חוץ מאורי ורד. אבל פיליפ לא נחמד כמו אורי. כלומר הוא סבבה. אבל לא מזהה כמו אורי.
אוקיי, רק מי מכם איזה רגש? מישהו השיגעון? לירז הגאווה? איפה צל ההצלחה?
מדהים, הם מתעדכנים. ונועם? ודוד? מה איתם? בסדר, מה זה ניו זילנד, זה רוב של כבשים. ואיך הם יגלו את ה-SOS, מר דנינו?! לפי מה?! הם אמורים להבין את האלכימיה?! באמת, למדה בטח ממנו.
טוב, הלך הלא לגלות כלום.
תיזהר לא להתחבא בשיח ורדים או משהו, אתה יודע. רגע, יש קליטה?
לא שמעתי נחשים. אה, הוא חי בעלה? הנה נחש. אני רק שאלה- למה גאיה הייתה על האי מלכתחילה?
אני לא חושב שגורי מבין כל כך איך מדברים בני אדם נורמליים. מדליית כסף, אח שלי גיבור... תכף הוא יגיד "אני לא מתפשר פה על האפשרות הלא אופטימלית". *אל* תספרי. לא כן תספרי. מי כותב היום כתוביות?
מסכנה אמא של אבשה. מסכנה גברת דנינו. "עכשיו", לא תחשוב. כן, גם אמא של עומרי הייתה כזאת. "שכחה", איך הגעתם להשתחררה?! אה, גאיה. פרק שלושה רבעים, מה חשבתם? לא עושים מבצעים מסוכנים בפרקים האלה, זה מועד לכישלון. דוד יבוא ויציל. דוד הוא נרי בסדרה. מה זה? חומר משלשל?