קווסט- פרק 13

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה כשגאיה תעזוב את האי?

איזה חומר אבשה מצא?

ואיך אדם יגיב לווידוי של נגה?

YossihNew

Well-known member
אולי זה קשור לאלכימיה? וואו, אני לא מאמין, היא לא בספארי... סליחה גאיה. טוב, הגננית זאת ליטל?

והנה השלב שהם טיפשים. אתם יודעים. זה תכף בא. נכון? אם כבר זה דומה להוגו ואדם. אתם יודעים, חבר'ה, אני רוצה להציף סוגיה: למה בסוף הם כן יהיו ביחד?! למה?! הבחור התעלל בך והשפיל אותך כי היה טיפש. לפחות תחכו עם זה עוד עונה. הכי קרוב היה כששירה אמרה לאיתי שהיא לא רוצה בחור כמוהו- ואז כמובן ישר רצה אליו כי אשמורת ומסיבות חשק. לא חייב! זה יכול לעניין את העונה הבאה! בלי קשר, אני עשיתי את זה רק כדי להקל את הכאב בגלל חברה. שאוהבת אותי מאוד. את מבינה, חברה, את טועה לגבי האמיר. זה אמיר טסלר, לא אמיר בנאי. ותדעי שהוא יודע לא להיות נחמד.

דגנית נעלמה קצת.

רייבן, לעזאזל. את יכולה להפסיק לחרבש עניינים? את ניצבת, תסתמי.

נראה לי זאת הייתה הסצנה האחרונה שפיליפ צילם. מה זה זרמים בראש? אם הרגל הבריאה, הוא יכול לשחק? די, אלה סגלוביץ' עם צחי, הם התנשקו ממש. ממש. נו, ברור, הזכרת לה את ניסן. עכשיו אני רק צריך לגלות מי זה צחי פורטל שכל הזמן מזכירים אותו. אבל אז היא תחשוב שהיא עשתה רגעים עם לירז. תכל'ס מכל הדברים שלא ראינו ורציתי לראות, רציתי לראות את המגע בין גורי ולירז.

אז מאיפה זה נפל? ואת אל תדברי איתי על ספינות אחרי הפעם האחרונה ששטת על ספינה. רמז: דינמיט. ומה ליזה מסתירה? כמו תמיד? וצריך לפטר אותה על זה?

מאיפה מגיעים כל המוזרים האלה? מוליך?

אני הייתי בטוח שצליל. אז מה צליל גילתה? תמוז-יולי. זה הפוטטו-פוטאטו שלי. אבל הכיף הדב... המדהים שלכן!

מה בזה צעק לך יום הולדת? עוגת טריקולד אתה מתכוון. נביא לך עוגת טריקולד מיוחדת. נו, הוא ממש הוגו. רגע, מה היו הגבישים האלה בגאליס? עם המכונת זמן? חשמל זה משהו קבלי. תכל'ס. חברות טכנולוגיה? אולי אחת ספציפית?

היה איש יסודי. מישהו ישדר ברדיו הזה. זה המספר של המרצדס? הוא שלח לה את הקופסה השחורה של המטוס?

נכון, חברה. את צודקת. אבל מאי, את השרידים של... לא משנה. חברה, הקלטת?

העובדים שעובדים. כן, אני קולט, חבר.

לכם, לכם, את אשתו לעתיד. אה, כן. לא יפה.

אה, טייס? יופי. כן, כאילו אני לא מכיר את הקול הזה. כאילו לא חשדתי.

מאיפה כל היצורים האלה באים? שריפה, אחים! שריפה! אה, אתה. ניחשתי. היא קיבלה את הנחש.​

למעלה