למה אתה מגלה, אבשה? איזו בומבה. וואו. יופי לגאיה.
למה כל פעם אחרי הסצנה הראשונה מספרים לנו מה קרה ולא מראים לנו?! היו סצנות והם קיצצו? איך היא ראתה את ההלם? אתה מספר לה.
ברור, כי מאי ראתה שם... נו, אמרתי לכם. זה גם מזכיר לי פלאשבקים של גאליס.
נכון, מאי הזאת פגעה בחברה.
אני עומד עכשיו לעשות מחאה מול משרדי גילדה. ככה מפטרים חברה? חברה טובה? אבל בטח בנג'י יגיד לה שמי שנכווה בצוננים נזהר במרקים. עורבים זוכרים אבל נשרים... נשרים.
מבאסת? מבאסת?! תתבייש לך איש רע. אני אמרתי לכם שרציתי שיהיו יחסים עם גורי. אה, תדעי לך ששנו כיוון לא עובד לשחקן אחד. שיר זוארץ סיכמה את המלחמה באיראן בצורה מצוינת. אה, אז לא היה צריך את רייבן. אבל אני רציתי גורי וצליל. נראה מרתק. בסדר, חכה, הוא יזיע. מאי, שחררי מהטאקי.
ליזה מן הסתם מהרעים. אז זהב? זה הכל.
ככה פוגעים בחברה. תראו איזו יפה היא. חמודה ו... ענתה לי אתמול. כי מצד אחד היא העריצה גאליס ומשחקת בסדרה של היוצרים, מצד שני היא שיחקה את הבת של נעמי רשף. היא אמרה שזה הכי מרגש. תגידו לי שהיא לא מושלמת. כן, כן, עד שמאי תהפוך אותה למפלצת. חבל כל כך.
מה זה המשחק הזה? כן, כן, מאי סגרה טאקי. לא חשדתי באמת. ממתי יש לך עוד חברה? אוי. איזה קטע. אלה סיגלוביץ' זאת לא האקסית של... אני אבדוק את זה...
הם עסוקים קצת, חברה. היא לא צריכה לעזוב בכלל בכלל, אני ממש ממש לא רוצה שחברה תעזוב.
מה מסובך? פיליפ משחק את גורי שמחקה את לירז. זה באמת מסובך?
לא יכלו לשים קצת זהב בגזע עץ או משהו?
אז עשור שלם מישהו קודח פה וגאיה לא שמה לב. ואיך הן יודעות שהוא נועם?
אח, חברה, איך נפלת. אני רק מזכיר שעורב נוחת על ראש אתנה יהיר כלורד בריטני. לא, רייבן, את רעה בקטע טוב. ברור, ברור, כמו שעדי גילתה על הוגו. שתתבייש לה מאי. היא לא יכולה לחשוף בפניה את הסיפור שהיא סיפרה לו?
יופי, חבר. אה, עבדו עלינו. בפרק 12 הרע מראה את עוצמתו.
ואגב, רק תגידו לי מי זאת באמת אלה...? וגם מי זה צחי שיעל ונועם מזכירות אותו.