קווסט- פרק 10

YossihNew

Well-known member
אז למה גאיה עצובה?

איך אבשה יגיב למפגש עם אביו?

ואיזה שקר יחשף? של מאי וצליל או של גורי ולירז?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אגב, הבומבה שאבשה נתן ליפתח זה להחזיר על הבומבה שרות נתנה ליונתן. אבל עזבו את זה. מכרה של מה זה?

אוי. מסכנה גאיה.

מה אכפת לך, את בת ים, את יודעת לשחות לבד. האמנת שנים שאת בת ים. את סוול, זה שם ימי! זה גם מזכיר לו את סוואמי סוול. לא משנה. לה פופציק אנטומיק.

אצל יולי זה לא היה קורה. רק אומר. מאי. איזה קטע, גורי התחיל עם הקיבולת הגרפית. מאוד. אני מתגעגע לכתיבה של יעל ונועם. רייבן, אצל מאי יש שקר יותר גדול.

זה בסדר, גם אותה נטש מישהו. פעם. מזמן. היא הייתה מכוערת ואחר כך...

הנסיכה הקסומה, לירז? והנה צליל קולטת שנפלה הקליטה. היא קלטה.

שגב פורטל? מי זה? בן דוד של צחי? אגב, במקרה של גורי זה רק מוריד אותו, זה לא צ'יטים. את לא תמיד אמיתית. היית ניצבת.

אה, הקליטה בסדר? שיר קצת אייקונית פה. אה, ככה זה היה. מה היינו עושים בלי צליל? גם לא היה כיף סודי בלי צליל.

מצוין, חברה. מ-תיש. אני אומר לכם. אבל אולי זאת שיחה טובה.

נו, מה יש שם?

יש לנו כאן שני שקרני גיימינג. עכשיו לירז קצת מבין בגיימינג אחרי החפירה של גורי. טוב, בשביל חברה...

מאי מזגזגת. ולא צריך קליטה בשביל להתאפר. מה היא גילתה?

מה ליזה מסתירה בתכל'ס? אני לא סומך עליה עם בעלים עשירים. תלוי איזה יער, נינה... אה... גאיה.

חברה, אני חושב שעובדים עלינו.

לא, זה לירז. לייב! עם חברה! תעני לי על השאלות, חברה!

אבשה, אבל היו מספיק בומבות לפרק.

רק זהירות מהתפוחי אדמה, הם עוד פולטים חשמל. כן, ההר עם השם המוזר. אתם יודעים מה זה טירנגה? זה השם של הדגל ההודי.

חברה! אני חש שעושים לך כמו באלופה 3 עם זהבה אבוקסיס! הם עומדים להשפיל אותך! וזה לעמת. אה, גם אתה רואה את הסרט הזה, לירז? לא ידעתי. עומרי ראה אותו. פתאום הוא נשמע גורי. אתה נינה? גאיה היא נינה. ידעתי שהגלידה. תתבייש לך, לירז! תתבייש! בושה עלייך, צליל! ככה להרוס קריירה. של חברה. אל תדאגי, חברה, תמשיכי לעקוב אחריי, אני אשקם את מעמדך. אני המשכתי להעריץ את ענבל ביבי, אני יודע מה זה להעריץ מנודות.

יפתח קליין כזה בוס. תמיד היה. אוי, שיט, שוב הוא.​

שיר m

Well-known member
יכולנו לראות שזה גורי וזה כמה פיליפ שאולוב שחקן טוב

ציפיתי מרייבן ללכת לדבר עם גורי לפני שהיא עושה בלאגן

נמאס לי קצת ממאי, אדם כזה תמים

גאיה את סומכת יותר מדי על המבוגרים

YossihNew

Well-known member
ציפיתי מרייבן ללכת לדבר עם גורי לפני שהיא עושה בלאגן
אני רק שאלה- היא עוד חושבת שזה היה גורי עם צליל? כי היא אמורה לחבר את הנקודות ולהבין מי זה.

נמאס לי קצת ממאי, אדם כזה תמים
לאאאאאאאאא. באמת? תכף תגידי לי שהוא גם יעשה מה שדורי עשה בגאליס ועדן באילת.

למעלה