קווסט נאמבר טו:

DarkSpidey2000

New member
קווסט נאמבר טו:

איש אחד נכנס לבית, וכעבור שעה יצא ממנו. הוא הלך לתחנת הרכבת, עלה על הרכבת, וכשהרכבת עברה במנהרה, הוא קפץ החוצה. למה הוא קפץ
מי שמכיר, נא לא לענות

DarkSpidey2000

New member
ד"א:

את השאלות נא לשרשר להודעה זו. וכשתרצו רמז, תעשו בכותרת את הסימן המוסכם לרמז. רמז שלי הוא כוכביות מסביב לסימן המוסכם (תיק כזה).

דRדכוסי

New member
או בקיצור

שרשרו להודעה זו את שאלותיכם (שאלות שהתשובה יכולה להיות כן/לא) אם אתם רוצים רמז שימו בכותרת ההודעה את הסימן הזה:
וכותרת ההודעה שתיכתב ע"י DarkSpidey200 תיהיה:
סיוע|

orbiti

New member
יאללה רצף שאלות קצר

1. האם האיש קפץ מהרכבת אך ורק בגלל דברים שקשורים לביקור בבית? 2. האם נכחו אנשים נוספים (מלבד האיש) בבית? 3. האם האיש קיים מגע כלשהו עם אנשים בתחנת הרכבת או ברכבת עצמה? 4. האם האיש גילה בבית משהו שלא ידע קודם? 5. האם האיש היה אמור לנסוע ברכבת לפני שנכנס אל הבית? 6. האם מיקום הקפיצה נבחר במיוחד (ולא מהסיבה שזה המקום היחידי שיכול לגרום למוות)? 7. האם האיש נהרג מהקפיצה?

orbiti

New member
שוב

1. האם נכחו בבית (בנוסף לאיש) יותר מאדם אחד? 2. האם נכחו בבית (אני אפרט כדי למנוע שרשור ארוך של ניחושים בעניין הזה - לענות כשאלות נפרדות): א. אשתו? ב. קרוב משפחה אחר שאינו אשתו? ג. לפחות אדם אחד שהוא אינו מכיר? ד. אדם שהוא מכיר ואינו קרוב משפחה? 3. האם בתוך הבית נאמר לאיש משהו שגרם לו לקפוץ מהרכבת? 4. האם בתוך הבית האיש ראה משהו שגרם לו לקפוץ מהרכבת? 5. האם האיש עצמו עשה משהו בתוך הבית שגרם לו לקפוץ מהרכבת?

orbiti

New member
הממ

1. האם האנשים היו כולם קבוצה אחת? 2. האם מה שנאמר לאיש היה קשור למצבו הבריאותי? 3. האם מה שנאמר לאיש היה קשור למצבו הנפשי? 4. האם מה שנאמר לאיש היה קשור למצבו הכלכלי? 5. האם מה שנאמר לאיש היה קשור לאדם אחר?

פגעסוס

Well-known member
שרשרת שאלות

1. האם הבית היה בית חולים? 2. האם הבית היה ביתו של האיש? 3. האם האיש ביצע משהו ברכבת? 4. האם המצב הבריאותי היה קשור לאיבר מסויים? 5. האם המצב הבריאותי היה מחלה כללית כמו שפעת וכו´? 6. האם האיש רצה למות כאשר קפץ מהרכבת?

DoubleJack

New member
יש לי רעיון לפתרון...

אבל זה לא נראה לי בכלל בכיוון... בכל מקרה.. אולי הוא היה עיוור שעשה ניתוח והוא יכול לראות... במנהרה היה חושך והוא חשב שהוא התעוור עוד פעם והוא התאבד???????????? אין מצב שזה נכון...

דRדכוסי

New member
אתה אמור....

לשאול שאלות שהתשובה היא כן/לא ולפני זה לנחש מהי הסיטואציה (מהו המצב)

למעלה