קווסטים אמרתם?

רחלי!

New member
קווסטים אמרתם?

הנה אחד נחמד: איש אחד הלך למסעדה ואכל שחף. כשהוא חזר הבייתה הוא תלה את עצמו. עכשיו השאלה היא: למה הוא תלה את עצמו? ???

Hermione G

New member
אר...

זה נשמע ממש דומה לקווסט שאני מכירה... והתשובה של הקווסט ההוא יכולה להיות הגיונית אולי גם אליו... מכירה את הקווסט הזה: איש אחד אכל ארוחת ערב, כיבה את האורות והלך לישון, שהוא קם בבוקר הוא שמע חדשות והתאבד. למה?

pedfoot

New member
תשובה לזה

הוא עבד במגדלאור ושהוא הלך לישון הוא כיבה בטעות את המתג של המיגדלאור הוא שמע שספינה התרסקה והוא התאבד תודה

Hermione G

New member
נכון

אז גם אתה מכיר אותו... אתה מכיר את הקווסט על הבחור ששרצה לקנות יד ימין של בן אדם?

Prongs

New member
די!

מה קשה?! אתם לא מבינים שזה הורס? למה לתת עוד קווסטים כל הזמן?! בפעם המאה אלף תנו רק אחד כל פעם! חכו עד שיפתרו אותם! ומי שלא מכיר שלא יענה! (זה לpedfoot) אתם סתם הורסים! חבל... נ.ב אני מכיר את האחד עם היד Prongs!

Hermione G

New member
איכס...

הוא סיפר לנו את זה בכיתה ג ובאותו לילה היה לי סיוט... חלמתי שאני הולכת ברחוב, בחושך ופתאום יד בלי אדם מחובר אליה דופקת לי על הכתף ואני מסתובבת וליד צומח פה והיא מתחילה לאכול אותי!!!! אלוהים... זה היה מפחיד...

pedfoot

New member
הרמיוני

לא אני לא מכיר שאלי ואני אפתור אותה אני די טוב בזה

Prongs

New member
נו באמת!

קודם כל אני מכיר את שני הקווסטים האלה אבל דבר שני אמרתי וביקשתי ודרשתי לא לספר יותר מקווסט אחד כל פעם כי זה סתם הורס! Prongs

sarah

New member
כי אישתו עזבה אותו

יאללה איזה שאלה... אולי כי לא אוכלים שחפים? אולי כי בשחפים יש חומר דיכאוני? אולי כי זאת שאלה מוזרהההה? שרה חרא ( :) )

רחלי!

New member
לפרונגס!

לא היית צריך להגיד את זה! ומתי אמרת שלא יהיה יותר מקווסט אחד כל פעם?

Prongs

New member
אמרתי את זה בהרב הודעות מקודם

ולמה לא הייתי צריך להגיד את זה? עמוס לא נתן לכם רמזים? Prongs

PadFootרואי

New member
אממממממ....

שמעתי על זה פעם אבל שכחתי מה הפיתרון... יכול להיות שיש לזה איזה שהוא קשר לעובדה שהשחף הפריע לו מבחינה בריאותית?? כשנסיים עם הקווסט הזה אז יש לי אחד ממש טוב אבל הוא די נפוץ יכול להיות שהעמוס המדובר היה גם מאבטח טיולים? זה הכל להפעם PadFootרואי

pedfoot

New member
תשובה

הוא ואישתו נסעו לטיול באוניה והספינה טבעה הוא ואישתו הגיעו לחוף ואישתו היתה פצועה כל שאר שניצולים רצו לאכול אותה בעלה לא נתן להם הוא ועוד כמה אנשים הלכו לחפש שחפים כשהו חזר כולם כבר אכלו והוא אכל איתם עברו השנים והוא בא למסעדה וביקש שחף שהוא תעם את השחף הוא ראה שזה לא אותו הטעם כמו שהם אכלו אז הוא הבין שהוא אכל את אישתו והתאבד

רחלי!

New member
לא בדיוק

מה שקרה זה שהוא והבן שלו ואישתו נתקעו על אי בודד, ולא היה להם מה לאכול, וכשהוא לא ראה הבן שלו הרג את האמא ובישל אותה (יאק!), ואמר לאבא שלו שזה שחף ושהאמא טבעה, וכשהוא אכל שחף במסעדה הוא ראה שזה לא אותו טעם והבין שהוא אכל את אישתו והתאבד. זה כמעט אותו דבר. אבל העיקרון הוא שאם מכירים לא מגלים...

למעלה