קווי כף היד

Roeiii1

New member
קווי כף היד

אני מניח שזה מתאים לפה,מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה

התעמקתי קצת בקריאות על קו היד
וקראתי גם על כף הגורל,אשר מתחילה מהאצבע הרביעית לפי הסדר(זאת אומרת שהאגודל ראשון וכך הלאה) ופשוט יורד בכף היד
עכשיו לפי מה שקראתי קו גורל ארוך שמגיע עד קו החיים,בלי נתק באמצע מצביע על אורך חיים יציב ונוח של הבן אדם,זאת אומרת שלא יהיו לו שינויים יותר מדי בחיים ואורח החיים שלו יהיה בשגרה
ואילו קו גורל קצר או עם נתקים מצביע כנראה על שינוי גורלי בחיים של האדם והרבה התפתחויות

עכשיו שמתי לב שאצלי כמעט ואין קו גורל.כידוע יד שמאל שלי מציגה בעצם את הפוטנציאל מהלידה ויש ימין מציגה את הקווים בעצם ע"פ התרחשות החיים
עכשיו ציירתי איך הקו הזה נראה אצלי,גם בכף יד שמאל וגם בכף יד ימין
מישהו יכול לפרש לי מה זה אומר?
למה בכף יד שמאל בפוטנציאל,קו הגורל נעצר בדיוק על קו הלב(ן סופית) ושמגיעים לקו הראשי הבא הוא מתחיל קצת שוב ונעלם לגמרי
ואילו בכף יד ימין הקו פשוט מתחיל לי בשיפוע לכיוון צד ימין,ואז מתיישר וגם הוא מגיע עד קו הלב?

תודה

IBP1

New member
זה לא מדוייק כלל .....

קריאת כף היד לא מתבססת על קריאה סטטית המתבססת על קו אחד ספציפי ,אלא על דינמיקה וקשרים המתנהלים בין קווים ,בין מרקמים ויחסים בין איזורים ,קווים ,אצבעות ואפילו סמלים גרפים . רק חובבן ייחס חשיבות לקו אחד בלבד ויתאר את הקו כפי שהספר מסביר .

עוד דבר ,לא כל אחד יד שמאל שלו היא הסטטית ויד ימין היא האקטיבית . הנכון לומר הוא שכפות הידיים הן היבט של 2 האונות רק בהיצג הפוך .כף יד שמאל מייצגת את האונה הימנית וכף יד ימין את האונה השמאלית . ואז התפקידים לא רק מתחלפים ,אלא גם הדיעות ,דרכי קבלת החלטות (וגם זה בהשוואה לחוליות הרצון וההגיון ) ועוד המון שינויים מתבצעים ,כי גבר שפועל בהתבסס על המוטיבים השמאליים יהיה שונה מגבר שהתבסס על המוטיבים הימניים .האחד עשוי להיות "עשיו " והשני "יעקב" . האחד יהיה מאצואיסטי ,בעל רקע במכונאות רכב ובאיך לא מתיחסים לנשים בכבוד (דהיינו ההוא מתקופת המערות ) והשני בדיוק יצא מהארון ..... כי הוא מחובר יותר טוב לרגשות שלו ,....ושלישי שהוא קצת מזה וקצת מזה יעסוק בספרות והרביעי יעסוק בספורט אתגרי ויכתוב תסריטים . והכל עניין של דינמיקה והשפעות לפעמים מבית (הורים מורים וכיוצ"ב ) .לכן זה מורכב כל כך . הכירולוגיה לא עוסקת בלנבא עתידות ,אלא בלהבין את הדינמיקה הפנימית שבנו. לא משהו שאפשר להסביר על רגל אחד....

למעלה