קווי זמן בFS2004

• פותח הנושא KDEN
  • פורסם בתאריך

KDEN

New member
קווי זמן בFS2004

האם מישהוא יודע למה ישראל מופיעה בתקופה זו כ2+ GMT ולא 3+ GMT כמו שבאמת היא צריכה להיות בתקופה זו של השנה? אם אפשר, מה ניתן לעשות כדי לתקן זאת?

S o l l y

New member
זה משהו שלא מתעדכן...

גם לפי תאריכים, בגלל שכל שנה התאריך של השעון קיץ וחורף הוא לא קבוע... יש תיקונים להוציא לשעון במחשב, אבל לסימולטור עוד לא ראיתי תיקון ל UTC+2... אם יהיה אני אשמח לקבל...

almogi

New member
זו בעיה ידועה - ויש פתרון

כאן (תקפידו לחפש ולהוריד גם את כל העידכונים !), ואם אתם רוצים אפשר גם להוריד את תכנת העזר המצוינת הזאת (חינם לנסות, עולה קצת כסף לרשיון קבוע - ממש שווה) שמבטיחה שתראו את הזמן הנכון גם כשאתם חוצים קווי זמן ולא יהיו לכם תופעות כמו מעבר פתאומי מאור מלא לחושך (בגלל שהסימולטור הוריד שעה עקב חצית קו זמן).

LLEM

New member
לא ניתן לתיקון

ישראל היא לא המדינה היחידה, בה מזיזים את השעון. אם תבדוק למשל במדינות אחרות באירופה, תראה שגם שם ההפרש בין GMT לזמן המקומי הוא קבוע כל השנה. מאחר שיש הבדל בין מדינה למדינה ביום, שבו מזיזים את השעון, והיום הזה לא בהכרח קבוע, החליטו כנראה במיקרוסופט לא לעשות סבטוחה מהעניין. במידה ואתה עובד על שעות אמיתיות (בשידור חי), רוצה פתרון פשוט? הכנס תמיד את ה- GMT הנכון לסימולטור, מאחר שהוא אף פעם לא משתנה. התעלם מהזמן המקומי, מאחר שיש לו פחות משמעות מבחינתך. זה לפחות מה שאני עושה.

mac600

New member
טעות

כל החצי הכדור הצפוני עובר לשעון קיץ לכן ישראל נשארת 2+ זה שישראל עוברת בתאריך אחר מכל אירופה זאת כבר בעיה אחרת

almogi

New member
לא. זמן גריניץ' לא עובר לשעון קיץ ןלכן...

בישראל אנחנו ב Z+3. כדי לפתור את הבעיה - ראה ההודעה שלי למעלה.

tcu6

New member
גם לא כל החצי הצפוני עובר זה עינין של המדינות

למשל יפן לא מפעילה שעון קיץ. וכמה שמפתיע בארה"ב זו החלטה של המדינות. שם יש 3 מדינות שלא עוברות לשעון קיץ אחת זו הוואי - שבשל הקרבה לאזור הטרופי אין היא עוברת לשעון קיץ ועוד 2 מדינות בארה"ב שאיני זוכר את שמם. בנוסף כפי שכתבו לך זמן גרניץ UTC נותר קבוע. לכן גם בבריטניה הגדולה יש הבדל של +1 שעה מול זמן גריניץ.

למעלה