קווינס?! שישי?!?! ... פרטים..

RabidCat

New member
קווינס?! שישי?!?! ... פרטים..

טוב... אז בזמן חיפוש מסיבה נחמדה להיום.... טיילתי לי באתר לילה.. ומה אני רואה.. מסיבה בקיבוץ גלויות 24 18 +.. אני נכנס לפרטים.. רואה.. עולם תחתון להיטים.. עליון מוזיקה שחורה.. עכשיו המקום עצמו אני אוהב...!!! אמרתי למה לא?? התקשרתי . נרשמתי.. (בסוף זה היה 17+) הגענו למקום... המקום היה מפוצץ באנשים... המון בנות.. ואהה.. גם היו סטייליסטים... אבל לא נורא.. לקח קצת זמן להכנס.. אבל נכנסנו... למטה היה מפוצץ... ובהתחלה היה שחור גם למטה.. אני..ישר עליתי לקומה העליונה.. ומה אני מגלה?? היא ריקה!!! :)) אנחנו כל הח'ברה.. וכמה בנות התחלנו לרקוד.. רק אחרי משהו כמה חצי שעה שעה.. התחילו לעלות לשם אנשים... התקלוט היה לא רע.. לא רע בכלל!!.. הי כמה סטים ממש ממש יפים!! סכ"ה... נחמד ביותר... (חמישי עדיין יותר טוב.. אבל בשביל שישי... זה סבבה :) ) פרטים חודרים על מה שקרה במסיבה אני לא הפרט... חח :) אבל מסיבה נחמדה לאלה :)

McClew

New member
היה ממש לא רע..הולך להיות מסיבה מאד

נחמדה בפורים תשמור על קשר 13728395 אייסקיו או פלאפון 054790885

RabidCat

New member
המס' אי סי קיו שרשמת..

זה של מישהי מרוסיה בת 20... svetlana... תבדוק ת'מס'.... ותרשום ת'נכון

גם אני חושבת שהיה נחמד...

חוץ מהסטייליסטים והיו קצת ערסים גם...אבל לא נורא... בתכל'ס היה סבבה רק שהם עירבבו את הרחבות שמתם לב? ב1 וחצי ככה עוד היה למעלה מוסיקה שחורה ואחרי כמה זמן (כשהדיג'ייאים התחלפו) אז התחלפו הרחבות...בכל מקרה...נהנתי מאוד...

../images/Emo6.gif

RabidCat

New member
חחח.. תראי תמי רשמתי את ההודעה..

ב 6 וחצי בבוקר מותר לאנשים לטעות...חחחח במיוחד במצב שבו חזרתי אתמול... אז.. נתקן..."אולם".. סולחים ? :)

למעלה