קווין+

queen106

New member
קווין+

אני לא בטוחה לגביי האלבום הקרב לצאת של קווין + פול רוג'רס, קווין בלי פרדי בשבילי זה לא קווין... אבל אין מה להגיד שהחבר,ה עדיין ממשיכים לתת בראש!! שמעתי עכשיו שיר מהאלבום שלהם, ולא היה כזה נורא... בריאן ורוג'ר עדיין במיטבם, אולי שווה לתת הזדמנות להרכב שלהם! -כמובן שבסוף תמיד חוזרים למקורות- all right now בביצוע מצוין!! http://youtube.com/watch?v=qlLVndoSHEY

khammel

New member
אכן שיר מפתיע, אבל אני לא בטוחה שלטובה

נשמע לי מעט ממחוזר... הכלאה בין HITMAN ו-TYMD הסאונד של בריאן לא טיפוסי (אם לשפוט דרך יוטיוב) ואני מוכנה להתערב שאם נעצום את העיניים, רובנו לא נזהה שזה הוא. אבל... החדשות הטובות הן שזה לא היה רע. זה פשוט מוכיח, שוב, שרוג'ר לא יודע לכתוב
ואם מישהו רוצה לצפות בשיר עצמו בגרסה קצת יותר טובה: http://www.youtube.com/watch?v=f3ovN40FwRI&fmt=6

Teo Toriatt

New member
איך סבתא הייתה אומרת...

אוי אברוך. אני מאוד מקווה שזה פשוט המשך המסורת של Queen שלא ידעו לבחור את הסינגלים הנכונים (כמו שהם בחרו את MIH להיות הסינגל הראשון לש MIH) השיר הזה הוא שיר רוג'ר מהזן הגרוע ביותר, עם מילים שיותר מנסות להגיד מה שהקהל רוצה לשמוע ולא מה שהכותב רוצה להגיד, מוזיקה כל כך מווטונית שאפשר להרדם ומקצב אחיד. רואים שבריאן משתעמם שם על הבמה - את רוב השיר אפילו אני יכול לנגן (ומי שמכיר את יכולות הנגינה שלי היה מבין שזה אומר שזה לא אומר דברים טובים) אוי אוי אוי - מאוד מקווה שהאלבום יהיה יותר טוב מזה...

khammel

New member
חשבתי על זה קצת

נראה לי שזה דווקא צעד גאוני לשחרר את ס-לבריטי (אפשר להריץ כאן כמה וכמה בדיחות, אבל נתאפק
) בתור הסינגל הראשון מהאלבום. זה שיר של רוג'ר אז מיד כולם נכנסים למצב פאניקה והתגוננות של "יותר גרוע מזה לא יכול להיות" ואז, כששומעים את זה, חושבים ש"היה יכול להיות הרבה יותר גרוע". בשמיעה שנייה, עוברים לתחושה של "זה בעצם לא רע. כלומר, לא טוב, אבל לא רע. השירים הבאים בטוח יהיו טובים יותר." מה שאומר שהלהקה בעצם שולטת לנו במחשבות. לא פחות מגאוני. בטח בן אלטון עומד מאחורי זה וכשג'יימי אמר שרוג'ר כתב את השיר זה היה סתם סיפור כיסוי.
[TEO -- אתה בטוח שאתה יכול להתמודד עם ה-E7sus4 בשריג 9?
יאללה, תוסיף לרשימה.)

Teo Toriatt

New member
tאת נותנת להם יותר מדי קרדיט

זה הלך ככה: בריאן: "אני חושב שצריך להוציא את השיר שלי ראשון - הוא קצבי, עם המון הרמוניות וגיטרות, מילים טובות וסולו ענק... זה בדיוק הצליל של Queen שאנשים מחפשים" רוג'ר: "לא! אני רוצה שהשיר שלי יהיה ראשון,זה כמו I'm In Love With My Car הוא הצליח מאוד! זה שהוא היה עםBohemian לא קשור" פול: "רוצים לשמוע את דעתי?" בריאן: "אבל זה שיר אידיוטי" רוג'ר: " אז מה? אני רוצה את השיר הזה - בתמורה אני אתן לך לבחור את השם לאלבום ולמסע הופעות" פול:" אני חושב ש..." בריאן: "אם אתה מוציא שיר כזה מאעפן לרדיו אני אחפש עד שאני אמצא את השם הכי מאעפן לאלבום ומסע הופעות - שבעתיד אתה תתחנן לשחרר שיר שלי רק שאתה תיתן את השמות לאלבום: רוג'ר: " Do your worst" פול:" או או" בריאן:" אני אקרא לו Rock the Cosmos" רוג'ר:" אז אני מוציא את C-Lebrity" פול: "אבל אני חושב ש...." בריאן+רוג'ר: "שתוק!"

למעלה