קווין לא יחזור יותר?

• פותח הנושא Durst
  • פורסם בתאריך

Durst

New member
קווין לא יחזור יותר?

והבנתי שתיגמר הסידרה אחרי העונה שמשודרת עכשיו.. כמה פרקים נשארו?

King Of Kromags

New member
בהנחה שהתשובה הקודת לא הספיקה...

קווין לא יחזור יותר. לא מלורי, לא דיאנה, לא מגי, לא וויד, לא ארטורו ולא אף אחד. למה? כי הסדרה נגמרה. צולמו חמש עונות. זהו. קאפיש. מחר בערוץ הילדים משודרים פרקים 12-13 או משהו כזה... ה-finale, הוא פרק 18 ונקרא "The Seer", ובעיברית - החוזה.

Bohemian kid

New member
שהוא הפרק הכי הכי הכי מפגר שיש....

סיום מטומטם. לפחות שהם היו מגיעים לעולם הבית של קווין.

King Of Kromags

New member
אני מצטער, אבל אי-אפשר.

= מידע הקשור לפרקים שעוד לא שודרו בארץ. כל הסדרה כבר שודרה בארץ, אז אין אפשרות לסמן ספוילרים. אם אתם רוצים, אפשר לקבוע ספוילרים על מה שעוד לא שודר בסופשבוע (עונה חמש), עד פרק 18.

Amber4Ever

New member
../images/Emo42.gifאוקיי אבל

אתה מתחכם
אין כזה דבר אי אפשר (אם יש רצון ויש יכולת פיל יכול לעשות תרנגולת
מעניין איך) אז אוליי נעשה שגם ספוילרים יהיו דברים שלא שודרו בשידורים החוזרים
וסליחה אם יש לי תעויות כתיב פשוט אני לא רואה מה אני כותב יש לי בעיה במחשב ונעשה = תעשה פשוט אני לא יודע איפה זה ואיפה למחוק

Plok2

New member
ספוילר זה לא חייב להיות מה שלא שודר

ספוילר זה כשמגלים תוכן של סרט אז יש כאלו שלא ראו, אין קשר לזה שזה כבר שודר. מה שכן הסדרה די ישנה וכבר שודרה מספר פעמים בשידורים חוזרים אז עכשיו כל אחד יעשה ספוילר? הפורום מיודע לאלו שכבר ראו את הסדרה.. אחרת כולנו נעשה אייקון של ספוילר כל פעם שנרשום תגובה

Lu Tze

New member
לא. אומנם לא ראיתי את העונה ה-5,

אבל היא כבר שודרה פעמיים (כמעט). אם נלך לפי ההיגיון הזה, אולי נסמן גם ספויילר לכל העונות? כי יש אנשים שעוד לא ראו.

PorkchoP

New member
../images/Emo45.gif

זה ממש מטומטם. תחשבו על זה שנצטרך לשאול אחד אחד בפורום איזה פריקם הוא ראה ואיזה לא. אי אפשר להתאים את הספיילור (הטיה מוזרה...) לכל אחד בפורום. אני יכול לבוא ולהגיד "לא ראיתי את 309, ואם אתם כותבים הודעה, בבקשה סמנו
". אזל זה לא ייתכן. חרשו וטחנו את כל הפרקים מספיק פעמים, ואם פספסתם פרק - בעיה שלכם.

PorkchoP

New member
מה גם שזה יצור המון בלאגן.

תחשבו על זה שכל הודעה שניה לא אופטופיקית תהיה עם
. זה מבלבל, מבולגן, וטיפשי. אתם מאבדים את מהותו של הספוילר.

Witchcraft Girl

New member
אולי

נעשה ספוילר רק לפרק האחרון של העונה החמישית? אני ראיתי את העונה החמישית רק פעם אחת (
) ואת הפרק האחרון פיספסתי... אאההממ אבל זה באמת יכול להיות מבלבל, כי הרבה פעמים אני רואה ספוילר ואני לא חושבת שזה יכול להרוס לי... וזה כן... אאההממ יודעים מה עיזבו את כל הרעיון.....

למעלה