זה סרט גדול, ראיתי אותו לפני שנה בערך באותו ערוץ, זה סרט גדול עם היסטוריה, ראיונות עם חברי הלהקה ואחרים(אני זוכר את אלטון ג´ון ובוב גולדוף..) ואם זה אותו הסרט שראיתי, אז אל תחמיצו....למרות שקצת עצוב בסוף!?!?!
הרי פרדי מת... אף פעם לא יצא לי לראות תמונות של פרדי מרקורי לקראת הסוף, הוא נראה הרבה יותר רציני וסולידי, במיוחד עם הזקן, לא המראה הטיפוסי שלו. הסרט באמת ריגש אותי, במיוחד לקראת הסוף.
אפשר לחלק את המראה של פרדי בקווין ממש לתקופות... 71 עד 78 בערך - שיער ארוך, ציפורניים ארוכות, בגדים נוצצים 78-80 השיער והציפורניים מתקצרים 80-87 המראה ה"פרדי" המפורסם... התספורת ה"חנונית", והשפם המפורסם... 87-90 הזיפים והזקן שנועדו להסתיר כמה שיותר את סימני המחלה 90-91 בקליפים (הופיע רק בקליפים של Days of Our Lives ו I´m Going Slightly Mad) איפור כבד שנועד להסתיר כמה שאפשר (למרות שזה לא עזר) את העובדה שפרדי כבר חולה מאד...
הוא נראה כבר פשוט חצי מת??????????ב I´m going slightly mad הוא לובש 2 חליפות (!!!) מתחת לזו שרואים כדי שהוא לא ייראה רזה---והוא עדיין נראה רזה!כשרוג´ר כאילו חונק אותו-אני תמיד מפחדת שהוא פשוט ימות במקום.ב these are the days of our lives הוא כבר בקושי זז אבל אני א-ו-ה-ב-ת את ג´קט החתולים שלו שנעשה במיוחד בשבילו ע"י אמן וכל החתולים שעל הג´קט הם החתולים האהובים על פרדי.....
ופעם עוד רצו שג´ורג´ מייקל יחליף אותו the horror איזה מראה אתם הכי אוהבים של פרדי??????אני חושבת שהתקופה הראשונה עם השיער הארוך,הלק השחור ובגדי הגוף הכי הולמת אותו ולא אהבתי את הזקן למרות שאני יודעת שפרדי גידל אותו כדי להסתיר כל מיני כתמים שצצו לו על הפרצוף בגלל המחלה=(