קווין בערוץ 33

ruthyanat

New member
קווין בערוץ 33

מצטערת שזה כ"כ קרוב למועד עצמו אבל רק הבחנתי כרגע שהיום בשעה 15:00 בערוץ 33 יש סרט דוקומנטרי על קווין ושמו "קווין:אלה החיים האמיתיים?" תהנו ~רותי

ruthyanat

New member
רציני בהחלט

אין לי מושג מאיזו שנה...רק "קווין:אלה החיים האמיתיים" דפדפתי אתמול בעיתון וראיתי...

RogerW

New member
GREATT!?!?!

זה סרט גדול, ראיתי אותו לפני שנה בערך באותו ערוץ, זה סרט גדול עם היסטוריה, ראיונות עם חברי הלהקה ואחרים(אני זוכר את אלטון ג´ון ובוב גולדוף..) ואם זה אותו הסרט שראיתי, אז אל תחמיצו....למרות שקצת עצוב בסוף!?!?!

Johnny the Doe

New member
ברור שקצת עצוב בסוף

הרי פרדי מת... אף פעם לא יצא לי לראות תמונות של פרדי מרקורי לקראת הסוף, הוא נראה הרבה יותר רציני וסולידי, במיוחד עם הזקן, לא המראה הטיפוסי שלו. הסרט באמת ריגש אותי, במיוחד לקראת הסוף.

Grimble Grumble

New member
המראה של פרדי

אפשר לחלק את המראה של פרדי בקווין ממש לתקופות... 71 עד 78 בערך - שיער ארוך, ציפורניים ארוכות, בגדים נוצצים 78-80 השיער והציפורניים מתקצרים 80-87 המראה ה"פרדי" המפורסם... התספורת ה"חנונית", והשפם המפורסם... 87-90 הזיפים והזקן שנועדו להסתיר כמה שיותר את סימני המחלה 90-91 בקליפים (הופיע רק בקליפים של Days of Our Lives ו I´m Going Slightly Mad) איפור כבד שנועד להסתיר כמה שאפשר (למרות שזה לא עזר) את העובדה שפרדי כבר חולה מאד...

ruthyanat

New member
נכון שבתקופה האחרונה

הוא נראה כבר פשוט חצי מת??????????ב I´m going slightly mad הוא לובש 2 חליפות (!!!) מתחת לזו שרואים כדי שהוא לא ייראה רזה---והוא עדיין נראה רזה!כשרוג´ר כאילו חונק אותו-אני תמיד מפחדת שהוא פשוט ימות במקום.ב these are the days of our lives הוא כבר בקושי זז אבל אני א-ו-ה-ב-ת את ג´קט החתולים שלו שנעשה במיוחד בשבילו ע"י אמן וכל החתולים שעל הג´קט הם החתולים האהובים על פרדי.....

חולוני

New member
ראיתי את הסרט..

איזה סרט יפה ומרגש...הלוואי והיו עוד כאלו. ואף אחד לא יחליף את פרדי בקווין.. לפרדי אין מחליף.

ruthyanat

New member
ברור שלא

ופעם עוד רצו שג´ורג´ מייקל יחליף אותו the horror איזה מראה אתם הכי אוהבים של פרדי??????אני חושבת שהתקופה הראשונה עם השיער הארוך,הלק השחור ובגדי הגוף הכי הולמת אותו ולא אהבתי את הזקן למרות שאני יודעת שפרדי גידל אותו כדי להסתיר כל מיני כתמים שצצו לו על הפרצוף בגלל המחלה=(

xflil

New member
שאלה

פרדי מת מאיידס? פשוט אני לא אוהב את קווין... אז אני לא מתעניין בהם

ganooov

New member
אתה ממשיך, הא? ../images/Emo13.gif

בהתחלה מצביע לפני בסקר, ואחר כך גם יורד עלי
. אני מסכן וזקוק לרחמים
.

Johnny the Doe

New member