קווים חדשים בירושלים סופרבוס 10.6.22

konforty25

Active member
ירושלים החל מ10.6.22
לקוחות יקרים,
החל מתאריך 10.6.22 אנו נפעיל את הקווים הבאים בירושלים:
31, 62, 62א, 92.

קווים 504 ו-531 הופכים להיות סיבוביים.

כמו כן, נוספו תחנות חדשות בקו 504 בהר חומה,
מקט 1403 הרב מן ההר/הקצין יחיאל לנגר, מקט 1143 הרב רחמים חי חויתה כהן/הרב מן ההר, מקט 1144 הרב רחמים חי חויתה כהן/הרב מן ההר, מקט 1404 הרב מן ההר/הבבא סאלי.

בברכה,
חברת סופרבוס

Ccyclist

Well-known member

אם אין תוכניות חדשות לקידומת 3x אז "93" היה יכול לשמור על המספר 32, קו שבמקור עשה את גילה, ציר הרצוג, המלך ג'ורג' ויפו עד לתחנה המרכזית. סיום המסלול בדווידקה היה הופך לסוג של התאמה לעידן הרק"ל שבו אין אוטובוסים על רחוב יפו.

מה המאפיין האזורי של הקידומת 9x ?

בגילה עצמה יש קווי 3x רבים, מספר שהיה עוד מימי המערכת ההיסטורית (30-32 ההיסטוריים- גילה, 34-36 ההיסטוריים- רמות)

ירושלים החל מ10.6.22
לקוחות יקרים,
31, 62, 62א, 92.

מקט 1403 הרב מן ההר/הקצין יחיאל לנגר, מקט 1143 הרב רחמים חי חויתה כהן/הרב מן ההר, מקט 1144 הרב רחמים חי חויתה כהן/הרב מן ההר, מקט 1404 הרב מן ההר/הבבא סאלי.

בברכה,
חברת סופרבוס
לא ברור מההודעה שלהם לאן ומאיפה יסעו הקווים החדשים.

מנכל אחד

Well-known member
ירושלים החל מ10.6.22
לקוחות יקרים,
31, 62, 62א, 92.

בברכה,
חברת סופרבוס
מצ"ב פרסום בנושא

קבצים מצורפים

• superbus-kav-YedJER-260x345.pdf
    KB 813 · צפיות: 36

שלום 202

Active member
ירושלים החל מ10.6.22
לקוחות יקרים,
31, 62, 62א, 92.

בברכה,
חברת סופרבוס
סבי, סבתי ואני משתמשים בקו 32 בקביעות.
איך מעדכנים את המבוגרים נטולי הטכנולוגיה?

וגם את הצעירים,
לולי הייתי בפורום הזה, לא הייתי מודעת לשינוי כלל.

עכשיו אני רואה את המסלולים של הקווים.
למה קו 92 לא מגיע לתחנה המרכזית?

נערך לאחרונה ב:

שמונו

Active member
סבי, סבתי ואני משתמשים בקו 32 בקביעות.
איך מעדכנים את המבוגרים נטולי הטכנולוגיה?

וגם את הצעירים,
לולי הייתי בפורום הזה, לא הייתי מודעת לשינוי כלל.

עכשיו אני רואה את המסלולים של הקווים.
למה קו 92 לא מגיע לתחנה המרכזית?
בעבר היו מפרסמים פלאיירים בתוך האוטובוסים כשבועיים לפני שינוי
כיום עקב קדושת המלחמה באקלים הפסיקו לעשות זאת, בטענה שעקב התקדמות הטכנולוגיה אנשים מודעים לפרסומים בפייסבוק, וכן באתרי מפעילות התח"צ
(כאילו שאני כנוסע קבוע נכנס לפעמים לאתר של אגד/סופרבוס לראות אם יש חדשות :confused:

ייאמר לשבח אפליקציית מוביט שמביאה את כל העדכונים, אבל כל זה כמובן עבור אלו שמשתמשים במוביט ובודקים כל נסיעה מתי הזמן אמת
יש הרבה נוסעים שפשוט מגיעים לתחנה ומחכים לאוטבוס בלי לבדוק אם יש משהו במוביט

האמת שאני מנסה לחשוב כבר הרבה אם יש אופציה לפתח אפליקציה / אתר מוקד כל שהוא שמקבל התרעה אוטומטית מכל שינוי שמוזן במערכת הGTFS
אני מתכוון לקו חדש שמוזן במערכת, או שינוי מסלול או שינוי לוחות זמנים
ככה שכל שינוי כזה ייצור התרעה באפליקציה, ואני יכול לבחור לעקוב אחרי שינויים לפי הרים או לפי תחנות וכו'

@arseny92 מה אומר?

arseny92

Well-known member
מנהל
האמת שאני מנסה לחשוב כבר הרבה אם יש אופציה לפתח אפליקציה / אתר מוקד כל שהוא שמקבל התרעה אוטומטית מכל שינוי שמוזן במערכת הGTFS
אני מתכוון לקו חדש שמוזן במערכת, או שינוי מסלול או שינוי לוחות זמנים
ככה שכל שינוי כזה ייצור התרעה באפליקציה, ואני יכול לבחור לעקוב אחרי שינויים לפי הרים או לפי תחנות וכו'

@arseny92 מה אומר?
אפשר לאסוף את קבצי ה-GTFS כל יום ולנתח שינויים. ביצעתי דבר כזה בגיטהאב לפני מספר שנים וביקורת עם הצגת השינויים המובנית, אך כשנגמר גודל האכסון המורשה עבור ה-repository, הפסקתי.
עדיף שרת עם מספיק מקום לשימור ההיסטוריה, או לדאוכ לכך שקבצים ישנים מדי לא יישמרו.

שמונו

Active member
אפשר לאסוף את קבצי ה-GTFS כל יום ולנתח שינויים. ביצעתי דבר כזה בגיטהאב לפני מספר שנים וביקורת עם הצגת השינויים המובנית, אך כשנגמר גודל האכסון המורשה עבור ה-repository, הפסקתי.
עדיף שרת עם מספיק מקום לשימור ההיסטוריה, או לדאוכ לכך שקבצים ישנים מדי לא יישמרו.
אני לא מתכנת, אפנה אולי למישהו בעניין
אני יוכל גם לזהות ככה קוים חדשים, או רק שינויים בקוים קיימים?

למעלה