קווים, גבולות וכו'

קווים, גבולות וכו'

האם ביחסי שליטה יש הפרדה בין החיים המיניים לכלליים? כלומר, האם יחסי השליטה במיטה משפיעים גם על היחסים מחוץ למיטה? האם כנועה יכולה שתהיה שוות ערך לשליט ביחסי היום יום בינהם? אני שואלת שאלה זו מכיוון שקראתי סיפור, בו הייתה לי תחושה שהכותבת ניסתה לצייר בו בכוח הפרדה בין החיים המיניים שלה לחיים הכללים, ולמעשה השליט שלה נתן לה פקודות גם בחיי היום יום (אל תלבשי תחתונים במשך שלושה ימים, אל תאונני, תודיעי לי על כל דבר שאת עושה). איך אפשר להרגיש עצמאית במצב כזה? האם בכל רגע נתון השליט יכול להוריד את הכנועה על ארבע ולחייב אותה לבצע עבורו דברים? כיצד קובעים את הגבולות? נדמה לי שבילבלתי פה בין כמה דברים, ושיצא לי מסורבל. מקווה שבכל מקרה הבנתם את הנקודה.

gidionline80

New member
ברוכה הבאה

ישנם יחסים או קשרים שגולשים מעבר למין בלבד בדרגות מעורבות יומיומית שונות עד לקיצוני ביותר שגם מהנה ביותר מושג הנקרא 24.7 שממש שליטה בכל עת וגם אז לא תמיד על כל דבר בכל מקרה תמיד יש את מלת הבטחון תמיד ניתן לבקש מהדום "לדבר חופשי" לא תמיד ירשה אבל מדובר בקשרים די עמוקים ויציבים לעומת יחסי שליטה מזדמנים. לדגמא זוג שחי 24 7 הוא בוחר לה את בגדיה ומחליט על הכל אך מאפשר לה לעבוד ללא הפרעה ומבשל לה ארוחות . שאלה של מינון והעדפה לעומת זאת יכול להיות זוג שחוצ מהמין היחס ונילי ושוויוני עד לכניסה מתואמת או ספומטאנית לסשן

בלק הוק

New member
ובכן...

שני המצבים קיימים. בדרך כלל הכללים נקבעים מראש.יש גבולות תחומים שקובעים את כללי ה"משחק". לפעמים,זה גולש גם לחיי היום יום. ממה שאני יודע,בדרך כלל הרוב מעדיפים שזה יישאר בגדר משחקי מיטה,בחדר סגור וזהו. בתום ה"משחק",כל אחד חוזר לשגרה..(עד כמה שניתן). ההשתעבדות הטוטאלית היא מסוכנת מאוד,לפעמים מסתיימת לא טוב,לכן בדרך כלל אנשים בדרך כלל יעדיפו שהקטע יתוחם.

למעלה