קווידיץ`- הספרX3

קווידיץ`- הספרX3

שמעתם שJ.K תוציא, לאחר סיום ספרי ``הארי פוטר``, לפחות עוד שני ספרים הקשורים לעלילה של ``הארי פוטר``? הספר הראשון הוא הספר המפלצתי צות, אותו נותן האגריד להארי ביום הולדתו ה13 (בר מצווה!!!). ב``האסיר מאזקבאן``, הספר לא רק נותן הסבר של המפלצות, אותו נותן האגריד להארי ביום הולדתו ה13 (בר מצווה!!!). ב``האסיר מאזקבאן``, הספר לא רק נותן הסברים על החיות, ומראה תמונות זזות של החיות (כמו בכל תמונה קסומה), אלא גם שהחיות יוצאות מהספר. מעניין מה יהיה בספר שיצא. הספר השני יהיה על קווידיץ`, בו הסבר מלא כנראה על הספורט המכושף. אני התחלתי בעצמי לכתוב ספר דומה, ואני אפרסם אותו בקרוב באתרי, שאת כתובתו אוסיף בפעם אחרת. מה דעתכם? האם לדעתכם צריכים להיות עוד ספרים, בנושאים אחרים הקשורים לסידרה? מקווה לתגובות...

Hermione G

New member
בטח שכן!

מה שאני באמת הייתי רוצה זה שהג`יי קיי תכתוב את..... (חצוצרות ותופים נשמעים ברקע כעת) .......... הוגוורטס: היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שזה יהיה ממש מגניב? יש בספר הזה יותר מאלף עמודים!!!! אז יהיה לנו ספר שיספר מלא על העולם של הקוסמים ועל הבית ספר שלהם באנגליה וכל המידע על המקימים והבניין והכל!!!!!!!!! [ זה יהיה כל כך מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שאין סיכוי.... אבל... לא יזיק להתפלל בכל זאת... נראה לי שהיא אפילו לא העלתה בדעתה לכתוב את הספר הזה אבל שהיה צ`ט שלחתי שאלה - ``הם את חושבת לכתוב את הספר - הוגוורטס: היסטוריה?`` ולא שלחו את זה אליה.. חבל... אולי היא לא חשבה על זה ואם היא היתה קוראתצ את השאלה היא היתה חושבת: ``איזה רעיון נהדר! אולי אני אכתוב אותו באמת!`` לו יהי... לו יהי...

bagman

New member
הספרים הנוספים :)

לדעתי הספרים האלו יהיו אחלה גם בגלל שהם הרחבה של עולם הקוסמות וגם בגלל שכל הכסף שיתקבל מהם יועבר לצדקה. אבל מה, הספרים יבואו מוקדם יותר ממה שאנחנו חושבים. עוד פחות משנה (אני לא זוכר תאריך מדויק). יש רק דבר מעצבן אחד, נראה לי שהספרים יהיו בכמות מוגבלת.

שי 2K1

New member
אמצע מרץ!

הספרים יצאו באמצע מרץ מה שאומר שהם יצאו עוד 4 וחצי חודשיים... זה יהיה נורא אם הם יהיו המהדורה מוקבלת!!! מה הרעיון במהדורה מוגבלת? הלוואי שהם ימכרו בארץ ...ויהיה נחמד אם הם יתורגמו לעיברית...

למעלה