קוד סודי איך אני יכול קוד סודי....לתוכנה שכתבתי? מישהו/י יודע/ת אשמח לשמוע. יש לי VB .6
M metalman New member 13/8/01 #1 קוד סודי איך אני יכול קוד סודי....לתוכנה שכתבתי? מישהו/י יודע/ת אשמח לשמוע. יש לי VB .6
E eliranhh New member 14/8/01 #2 לא הסברת את עצמך.. אבל תעשה שהפורום הראשון יהיה פורום עם כפתור ותיבת טקסט ותעשה private sub command1_click() if text1.text = "code" then form2.show אם הטקסט שווה לקוד אז עברת else אם אחר end אז התוכנית תיסגר end if end sub
לא הסברת את עצמך.. אבל תעשה שהפורום הראשון יהיה פורום עם כפתור ותיבת טקסט ותעשה private sub command1_click() if text1.text = "code" then form2.show אם הטקסט שווה לקוד אז עברת else אם אחר end אז התוכנית תיסגר end if end sub
M metalman New member 14/8/01 #3 התכוונתי ל...... מאחר ואפשר לפרוץ למשחק לאחר הפיכתו ל.EXE רציתי ליצור לו קוד מוצר.ולא קוד משתמש.
E eliranhh New member 14/8/01 #4 נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון אם אתה יוצא התקנה עם install shiald או איך שקוראים לזה אז יש לך אפשרות להוסיף את זה ביצירת התקנה של vb אין לך אפשרות להוסיף קוד מוצר
נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון אם אתה יוצא התקנה עם install shiald או איך שקוראים לזה אז יש לך אפשרות להוסיף את זה ביצירת התקנה של vb אין לך אפשרות להוסיף קוד מוצר